Ο υπουργός Άμυνας της Ταϊλάνδης επισκέπτεται τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στο Rayong για να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon online

επαρχία Rayong -

Υπουργός Άμυνας Prayut Chan-o-cha, ο οποίος έχει ανασταλεί από τα καθήκοντά του ως Πρωθυπουργός εν αναμονή της απόφασης του συνταγματικού δικαστηρίου για το όριο της θητείας του, επισκέφθηκε την επαρχία Rayong για να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη και να τονώσει το ηθικό των ντόπιων που επλήγησαν από τις πλημμύρες την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από 25,000 νοικοκυριά σε έξι περιοχές της επαρχίας Ραγιονγκ πλημμύρισαν από διαδοχικές βροχοπτώσεις και παλίρροιες τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας Prayut Chan-o-cha, μετά την επίσκεψη του υπουργού για συνάντηση με τους πληγέντες ντόπιους σήμερα το πρωί. .

Ο υπουργός ζήτησε από τους αξιωματικούς του στρατού να συνεχίσουν τη βοήθειά τους για την παροχή τροφής και στέγης στους ανθρώπους στην υποπεριφέρεια Thap Ma. Ο Prayut είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Θέλω οι αξιωματικοί να καταστρώσουν σχέδια εκ των προτέρων για την αντιμετώπιση των πλημμυρών. Οι άνθρωποι που πρέπει να ταξιδέψουν πέρα ​​από τις πλημμυρισμένες περιοχές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για ασθένειες που συνοδεύονται από πλημμύρες όπως η λεπτοσπείρωση».

Στη συνέχεια συνέχισε να τονώνει το ηθικό των κλινών ασθενών στο νοσοκομείο Thap Ma και τους παρέδωσε σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, 1,200 στρατιωτικό προσωπικό, 30 στρατιωτικά φορτηγά, 42 βάρκες και πολλά ασθενοφόρα αναπτύχθηκαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους γύρω από την επαρχία Rayong.

Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Satit Pitutecha έδωσε συνέντευξη σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των πλημμυρών στο Rayong. Είπε: «Τα περισσότερα από τα νοσοκομεία όπως το Rayong Hospital και το Tambon Health Promoting Hospital παραμένουν πλήρως λειτουργικά. Παρόλο που μερικοί άνθρωποι θέλουν να μείνουν σπίτι για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους, είναι εντάξει επειδή το ιατρικό προσωπικό είναι πρόθυμο να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες στο σπίτι».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.