Δασολόγος ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από άγριο ελέφαντα που εισέβαλε σε φυτεία κατοίκου στο Chanthaburi την Τετάρτη

Chantaburi -

Ένας δασικός υπάλληλος σκοτώθηκε μετά από επίθεση από άγριο ελέφαντα σε ένα περιβόλι Longan στην περιοχή Pong Nam Ron της επαρχίας Chanthaburi γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της περιοχής Mongkol Lertphonthip μαζί με αξιωματικούς από πολλά εθνικά πάρκα και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο γύρω στις 00:40 π.μ. αφού ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από τον αρχηγό του χωριού της υποπεριφέρειας Πονγκ Ναμ Ρον.

Το ανδρικό σώμα βρέθηκε και αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Somphop Sri-Ngam, 42 ετών, ο οποίος ήταν δασικός υπάλληλος από το καταφύγιο άγριας ζωής Khlong Khrua Wai. Σε όλο του το σώμα βρέθηκαν πολλά τραύματα από επιθέσεις ελεφάντων. Ίχνη ελεφάντων, κοπριά και ίχνη κυνηγιού τροφής ανακαλύφθηκαν επίσης σε όλο το σημείο του συμβάντος.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο του Somphop, ο αξιωματικός περιπολούσε στην περιοχή για να ελέγξει τα ίχνη των άγριων ελεφάντων που φέρονται να έρχονται αναζητώντας τροφή στη φυτεία longan προτού φέρεται να δεχθεί επίθεση από έναν ελέφαντα ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία.

Το σώμα του μεταφέρθηκε αρχικά για νεκροψία, ενώ αξιωματούχοι της Περιφερειακής Διοίκησης του Πονγκ Ναμ Ρον, του καταφυγίου άγριας ζωής Khlong Khrua Wai και των σχετικών υπηρεσιών θα ερευνούσαν και θα παρακολουθούσαν το κοπάδι των ελεφάντων που εισέβαλαν στη φυτεία του κατοίκου πριν σχεδιάσουν να τους απωθήσουν στο δάσος. .

Τα τοπικά μέσα ανέφεραν επίσης ότι αυτός ήταν ο δεύτερος τραγικός θάνατος που σκοτώθηκε από άγριο ελέφαντα αυτόν τον μήνα, αφού το πρώτο κρούσμα ήταν ένας 66χρονος μοναχός στις 11 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφία: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.