Μια 19χρονη έγκυος από την Ταϊλάνδη βρέθηκε νεκρή σε λίμνη στο Rayong την Τρίτη, ενώ διεξάγεται έρευνα

Rayong -

Ένα πτώμα μιας 19χρονης εγκύου βρέθηκε να επιπλέει στη λίμνη Nong Waen της συνοικίας Klaeng, Rayong, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Αξιωματούχοι του Αστυνομικού Σταθμού Klaeng και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο αφού ένας κάτοικος της περιοχής φέρεται να ανακάλυψε ένα άγνωστο ανθρώπινο σώμα να επιπλέει στη λίμνη.

Το πτώμα βρέθηκε ξαπλωμένο μπρούμυτα, φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι και ανατράφηκε πριν μεταφερθεί για εξέταση. Η αρχική εξέταση αποκάλυψε τραύματα στα χείλη και τον λαιμό της καθώς και ίχνη φαινομενικά στραγγαλισμού.

Από το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντισυνταγματάρχης Pratipat Phumilee, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού Klaeng, αποκάλυψε το αποτέλεσμα της έρευνας ότι ο νεκρός ήταν η Kritsana, του οποίου το επίθετο αποκρύπτεται σύμφωνα με τη συντακτική μας πολιτική. Ήταν 19 ετών και επί του παρόντος ζούσε σε ένα νοικιασμένο σπίτι στην υποσυνοικία Thang Kwian, που βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από το σημείο, με τον 22χρονο σύζυγό της Peerapong.

Ο σύζυγος είπε στους αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι ταξίδεψε στο παρελθόν για να εργαστεί στο Nakhon Si Thammarat και επέστρεψε στο Rayong περίπου στις 5:00 π.μ. Η γυναίκα του ήταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμενόταν να φύγει από το σπίτι για να συναντήσει κάποιον γύρω στις 8:00.

Δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος και η κοπέλα του σπάνια έμεναν μαζί λόγω δουλειάς. Όμως η Κριτσάνα ήταν ευλύγιστο άτομο και συχνά εξαπατήθηκε από τους άλλους. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν μέσω βιντεοκλήσης το βράδυ πριν το περιστατικό.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία διενεργεί έρευνα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του πλάνα CCTV και της ανάκρισης μαρτύρων. Συντονίζονται με την επαρχιακή ιατροδικαστική ομάδα για να διερευνήσει το σημείο του συμβάντος. Η αστυνομία φάνηκε να επαληθεύει ότι ο Peerapong δεν βρισκόταν στο Rayong τη στιγμή του συμβάντος.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.