Το Pattaya Music on the Beach θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου

Πατάγια -

Η Pattaya City προετοιμάζεται για άλλη μια μουσική εκδήλωση, το «Pattaya Music on the Beach», που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσημα χθες, 13 Σεπτεμβρίου, από τον δήμαρχο Pattaya Poramase Ngampiches στον τερματικό σταθμό 21 της Pattaya. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Music on the Beach είναι ένα άλλο θεαματικό μουσικό γεγονός που στοχεύει στην ανάταση του τουρισμού και στη δημιουργία εσόδων για τις τοπικές επιχειρήσεις μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναγκαστικό κλείσιμο λόγω COVID-19.

Το The Pattaya Music on the Beach πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην παραλία Pattaya την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου. Το Pattaya News θα παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα, μια σύνθεση καλλιτεχνών και μια πιθανή λεπτομέρεια για το κλείσιμο του δρόμου μόλις είναι διαθέσιμα.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης θα είναι οι διαγωνισμοί μπάντας και τα σόου ταλέντων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.