Οι κάτοικοι του Phon Prapha Nimit 13 έξω από το Soi Siam Country Club παραπονιούνται για τις οδικές συνθήκες, τις πλημμύρες και τις κατασκευές

Nongprue-

Αρκετοί κάτοικοι μιας κοινότητας της Ανατολικής Πατάγια έστειλαν ανησυχίες στο The Pattaya News τις τελευταίες ημέρες μαζί με φωτογραφίες, δηλώνοντας ότι ένας συνδυασμός έντονων βροχοπτώσεων, κατασκευών και ετών προηγούμενων οδικών προβλημάτων συνδυάστηκαν για να κάνουν τον τοπικό τους δρόμο σχεδόν αδιάβατο.

Σύμφωνα με τον κ. RM, του οποίου το πλήρες όνομα αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός του και περιγράφει τον εαυτό του ως κάτοικο της κοινότητας, η πρόσφατη κατάσταση έχει πάρει μια στροφή προς το χειρότερο. Οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο παρασχέθηκαν με την ευγένεια του ίδιου.

Πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την Πατάγια που έχουμε καλύψει εκτενώς εδώ στις ειδήσεις έχουν πλημμυρίσει νέες κατασκευαστικές εργασίες στο δρόμο και έκαναν την περιοχή σχεδόν αδιάβατη, σύμφωνα με την RM.

Ο δρόμος έχει εκτεταμένο προηγούμενο ιστορικό καταγγελιών στον τοπικό δήμο, συμπεριλαμβανομένων εκστρατειών λαϊκής βάσης από κατοίκους της περιοχής που συγκεντρώνουν αναφορές για να ζητήσουν λύση σε αυτό που αποκαλούν χρόνια παραμέλησης.

Η πρόσφατη κατασκευή ξεκίνησε περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, σύμφωνα με τον RM που είπε ότι χειροτέρεψε μια κακή κατάσταση. Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν στον δήμο για βοήθεια, αλλά και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να επισημάνουν το θέμα και να επιστήσουν την προσοχή σε μια περιοχή που λένε ότι δεν έχει την εστίαση που της αξίζει, όπως η Κεντρική Πατάγια, καθώς δεν είναι τουριστική περιοχή.

Περισσότερες βροχές αναμένονται στο εγγύς μέλλον, σημειώνει το TPN.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/