Αξιωματούχος του Chonburi δίνει σακούλες με ρύζι σε ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένας καλοπροαίρετος αξιωματούχος του Τσονμπούρι δώρισε ένα φορτηγό σακουλάκια ρυζιού στους κατοίκους της περιοχής Σρι Ράτσα που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες.

Στον κ. Ekasit Amchaon, μέλος της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης Chonburi (PAO), ανατέθηκε από τον κ. Wittaya Khunpluem, επικεφαλής του PAO Chonburi, να δωρίσει σακούλες με ρύζι στους κατοίκους της Σρι Ράτσα σήμερα το πρωί, 13 Σεπτεμβρίου.

Η δωρεά προήλθε μετά από τεράστιες πλημμύρες που έπληξαν τη Σρι Ράτσα τα μεσάνυχτα της 11ης Σεπτεμβρίου και άφησαν πολλές περιοχές στην περιοχή πλημμυρισμένες για μέρες.

Οι πολίτες που παρέλαβαν τις σακούλες ρυζιού ήταν από την αγορά Chalong και το Soi Rong Ped στην υποπεριφέρεια Surasak της Σρι Ράτσα, καθώς θεωρήθηκαν οι πιο πληγέντες από τις πλημμύρες, σύμφωνα με τον κ. Ekasit. Ο ευγενικός αξιωματούχος είπε ότι θα συνεχίσει να δίνει είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους και σε άλλες πληγείσες περιοχές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.