Η Ολυμπιακή Ημέρα ολοκληρώνεται με εκατοντάδες δρομείς στην παραλία Pattaya

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Εκατοντάδες δρομείς συνέρρευσαν στην παραλία Πατάγια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ολυμπιακής Ημέρας, ο οποίος ολοκληρώθηκε επίσημα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας της Ολυμπιακής Ημέρας πραγματοποιήθηκε στην παραλία Pattaya νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Είχε προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς από όλη την πόλη καθώς και από την περιοχή της Πατάγια. Ο αγώνας περιελάμβανε διάφορα είδη αθλημάτων, αλλά τα κυριότερα σημεία ήταν ένα τρέξιμο 5 χιλιομέτρων και ένα τρέξιμο 2.8 χιλιομέτρων.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Στο τέλος του πρώτου αγώνα απονεμήθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους άνδρες και τρεις γυναίκες που πέρασαν τη γραμμή τερματισμού, καθώς και στους δέκα πρώτους άνδρες και δέκα γυναίκες που τερμάτισαν στον δεύτερο αγώνα.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Εκτός από αυτό, υπήρχαν και άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, το μπιτς βόλεϊ, το μπιτς τένις, η πυγμαχία και το κουπί, τα οποία όλα κρίθηκαν επιτυχημένα από τον δήμαρχο της Πατάγια, Poramase Ngampiches, ο οποίος είπε μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης,

«Αισθάνομαι συγκλονισμένος από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Είμαι ευγνώμων για όλους όσους ήρθαν στον αγώνα και βοήθησαν να μαζέψουν τα σκουπίδια στην παραλία. Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία, και θα υπάρξουν περισσότερες».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.