Ο δήμαρχος της Πατάγια δίνει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει το επερχόμενο Φεστιβάλ Πατάγια

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου χθες το απόγευμα για να ανακοινώσει την άφιξη του Φεστιβάλ Πατάγια.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στον μακέτα διαδρόμου του Τερματικού 21 χθες, 10 Σεπτεμβρίου, με τον Poramase Ngampiches, τον δήμαρχο της Πατάγια, να προεδρεύει της εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος είπε στο The Pattaya News: «Το Φεστιβάλ Πατάγια είναι μια από τις προσπάθειές μου που δεν στοχεύει μόνο να αναζωογονήσει την οικονομία της Πατάγια, που έχει υποστεί ζημιά από τον COVID-19, αλλά και να ανακτήσει τη χαμένη ζωντάνια και ενέργεια».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να είναι γεμάτη με πολλές δραστηριότητες όπως μια παρέλαση, μάχες διάσημων συγκροτημάτων πορείας και συναυλίες με επικεφαλής Το "Big Ass" και το "Buddha Bless" - το πρώτο ρετρό ταϊλανδέζικο συγκρότημα, το δεύτερο συγκρότημα χιπ χοπ - καθώς και πολλοί άλλοι DJs σε στιλ EDM.

Το Pattaya Festival θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην παραλία Pattaya με ελεύθερη είσοδο. Όλοι ενθαρρύνονται να έρθουν για να βοηθήσουν την πόλη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.