Το Pattaya CC κέρδισε ασημικά στο 7ο Τουρνουά Κρίκετ στην παραλία Koh Chang – Part 3 – The Stallions.

Αγαπητοί αναγνώστες, τώρα το μέρος που όλοι περιμένατε - η πορεία προς τη νίκη των PCC Stallions. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την PCC που κέρδισε το Bangkok League A Division, το Chang Mai Big Bash Tournament για το 3η συνεχόμενη φορά και τώρα το Κοχ Τσανγκ Μπιτς Κρίκετ - που ήταν, μέχρι τώρα, το μοναδικό αγώνισμα που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το PCC. Το επόμενο έτος οι Thoroughbreds στοχεύουν να συναντήσουν τους Stallions στον τελικό για το Κύπελλο και οι Carthorses να κερδίσει τουλάχιστον έναν αγώνα (σκέφτεται ένας αγώνας πολύ μακριά).

Σημείωση του συντάκτη: Εάν χάσατε το πρώτο μέρος κάντε κλικ εδώ.

Σημείωση του συντάκτη: Εάν χάσατε το δεύτερο μέρος κάντε κλικ εδώ.

Οι Stallions αποτελούνταν από τα καλύτερα από τα διαθέσιμα μέλη της First Team και ο Gary Moolman έλαβε μια τιμητική θέση για το εξαιρετικό έργο του ως το 12th άνδρας σε αγώνα πρωταθλήματος προηγούμενων ετών. Ο πρώτος αγώνας της φάσης του Division ήταν εναντίον του Koh Chang B. Οι Stallions άνοιξαν το μπόουλινγκ με τον Gary, του οποίου το χέρι δεν ήταν συγχρονισμένο με γυροσκοπική πυξίδα και έτσι ο Got επωφελήθηκε από πολλά έξτρα και τον Gary ξαπλωμένο στο χαλάκι σε ένα στάδιο.  15 από το πρώτο over.Â Ο Simon τα πήγε ακόμη χειρότερα και ο Poom πρόσθεσε 19. Κάτι έπρεπε να γίνει για να περιοριστεί ο ρυθμός εκτέλεσης και ο Wez έκανε μπούλινγκ στο πρώτο κορίτσι του τουρνουά. Ο Andy, ο Jainish και ο Habby έκαναν καταπληκτικό μπόουλινγκ για να χαρίσουν 2 τρεξίματα ο καθένας στους Veer, Abu και Suttee για ένα οριακό σύνολο 41. Πήρε ένα μεγάλο μπόουλινγκ στον Simon για 3. Ο Gary χτύπησε 2 6ers και μετά πήρε μια μπάλα στο Το τμήμα του Gentleman's πριν από το μπούλινγκ, αλλά προστέθηκαν 7. Ο κ. Τ πέτυχε 13 στον Γουέζ και οι Επιβήτορες άρχισαν να προλαβαίνουν. Ο Άντι και ο Χάμπι πήραν 12 και 9 για να εξασφαλίσουν το σύνολο και έτσι ο Βέερ χρειαζόταν γουίκετ, αλλά ο Τζέινις πήρε 4 και το σκορ ήταν 48. Οι Επιβήτορες κέρδισαν με 7 σενάρια .

Ο δεύτερος αγώνας ήταν εναντίον των Southerners. Και πάλι, οι Stallions έκαναν μπόουλινγκ πρώτοι. Ο Gary χτυπήθηκε από τον Chaps για 23, ενώ ο Simon περιόρισε τον Patrick για 5 αφού τον έκανε μπόουλινγκ. Οι σφαιριστές Stallion συνέχισαν να είναι πολύ οικονομικοί με 7 από την Wez , 1 από τον Andy, 5 από τον Jainish και 2 από τον Habby εναντίον του παίκτη της Εθνικής Ταϊλάνδης Chan Chai. Εξαιρετικά πράγματα για να διατηρηθούν τα τελευταία 5 over στα 20 run και το σκορ στο 43. Ένας νικηφόρος αγώνας, αλλά έπρεπε να διατηρηθούν τα wickets. Ο Γκάρι έκανε σπουδαία αρχή με 13 και ο Σάιμον ακόμα καλύτερο με 19 από τον Πάτρικ. Ο Γουέζ επιτέθηκε στον Βον με 3 6ερς και οι Επιβήτορες προηγήθηκαν με 3 όβερ. Ο Άντι έχασε 5 σερί όταν έμεινε πίσω για 7 και ο Χάμπι κρατήθηκε κρυφός από τον Έντι. Ο Τσαν Τσάι πέτυχε έναν πολύ γρήγορο τελικό, αλλά ο Τζέινις τον κράτησε εκτός για 1 και συνολικά 60. Μια άλλη νίκη, αυτή τη φορά με 17.

Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας ήταν ενάντια στους Βρετανούς Κλαμπ Master Batters. Δυστυχώς, το χτύπημα τους ήταν αναμφισβήτητα ανάρμοστο και δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν τις θύρες τους ή να απομακρύνουν τους σφαιριστές The Stallion. Ο Simon πήρε ένα wicket και ο Jainish και ο Habby πήραν από 2 ο καθένας, με αλιεύματα από τον Wez και τον Gary. Το σύνολο του 1 ήταν το 2nd Το χαμηλότερο σκορ του τουρνουά και σχεδόν όλη η ομάδα ήταν στο duck pond. Το αναπόφευκτο συνέβη μετά την πρώτη μπάλα και οι επιβήτορες έφτασαν σύντομα τους 60, αλλά ο Jainish μπήκε δύο φορές για -10 και ένα ταξίδι στο duck pond στο τελευταίο over για να μειώσει το σκορ σε 50 αλλά νίκη κατά 49 σερί.

Μόνο 3 ομάδες διατήρησαν καθαρά σκορ και 2 από αυτές συναντήθηκαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, οι Stallions εναντίον του Koh Chang A, μια σκληρά ανταγωνιστική ομάδα με προπονητή τον Bobby. Ως συνήθως, οι Stallions έκαναν μπούλινγκ πρώτοι. Â Ο Γκάρι άνοιξε στον Μάργουιν, αλλά ξέπλυνε λίγο το 13. Ο Σάιμον έκανε το ίδιο εναντίον του Μπόντι που έτρεξε πολύ γρήγορα ανάμεσα στα θύρα. Ο Wez έκανε μπόουλινγκ Pang 2nd μπάλα και με 4 τελείες, μείωσε το σκορ σε 21. Ο Andy ήταν οικονομικός για το 7 και ο Gary πήρε ένα υπέροχο πιάσιμο με το ένα χέρι για να αποβάλει τον Johnny για 8 από τον Jainish. Â Ο Χάμπι προσπάθησε πολύ σκληρά εναντίον του Μπόμπι με φαρδιά, αλλά μετά τον έβαλε μπούλ και τον έτρεξε έξω με μια υπέροχη ρίψη σε ένα κούτσουρο. Ο Μπόμπι τερμάτισε με -4 και συνολικά 32. Μπορεί να πιστεύετε ότι ήταν εύκολο σκορ, αλλά ο Κοχ Τσανγκ Α έχει καλούς μπόουλερ. Ο Γκάρι πιάστηκε πίσω από την πρώτη μπάλα και ανεξήγητα έφυγε άουτ για -1. Γεια σου παπί pond.Â Ο Simon πήρε 5, αλλά σύρθηκε για μηδέν και περισσότερο κολύμπι στη λίμνη. Ο Wez πήρε ένα σταθερό 8, αλλά το PCC ήταν πολύ πίσω. Ο Άντι δέχθηκε 2 φαρδιά μπάλες, αλλά ξέφυγε και μόνο 3. Στο σημείο του, το PCC ήταν 17 τρεξίματα πίσω και κοίταξε την ήττα στο fizzog. Ο Habby έσωσε με 3 6ers και 20 τρεξίματα, μόνο 1 πίσω με ένα παραπάνω. Ο Jainish πήρε 6 και 14 για να κερδίσει με 13 σερί και μια θέση στον τελικό. Ένας υπέροχος αγώνας και μια υπέροχη επιστροφή από τους The Stallions.

Ο τελικός ήταν ενάντια στους Black Parrots από την Μπανγκόκ που είχαν νικήσει τον Koh Chang C στα ημιτελικά. Ο Wez τελικά έχασε μια εκτίναξη και του είπαν να χτυπήσει. Ο Γκάρι χτύπησε πρώτος και κέρδισε 2 6' πριν του βάλουν την τελευταία μπάλα. για 4. Ο Simon πήρε ένα αξιόπιστο 14 από τον Rehab και ο Stronky κατέστρεψε την περηφάνια του Wez με το μπόουλινγκ της τελευταίας μπάλας για 7. Ο Andy αύξησε τον ρυθμό μαζί με ένα ψυχωμένο 16 για να φτάσει στο 41 με 2 over και τίποτα στις ομάδες. Ο Habby κατάφερε μόνο 3, οπότε ο Jainish χρειάστηκε να κουνήσει την ιτιά, κάτι που έκανε συντρίβοντας τον Jeffers για 20 και φτάνοντας το σκορ των 60. Ο Γκάρι άνοιξε το μπόουλινγκ και ο Στρόνκι σήκωσε τη μπάλα στο έδαφος για 14 και ο Ράμπ κέρδισε 13 κυρίως στα έξτρα από τον Σάιμον. Ο Γουεζ έβαλε μπούλινγκ στον Τζέφφερς, ο οποίος είχε ένα τρομερό παιχνίδι, για το 0 και τα σκορ ήταν πολύ κοντά. Ο Τζεφ Έπσταϊν (μην ρωτάς) πήρε 12 από τον Άντι και ο Τζέινις εμπόδισε τον Σλάτερς για 3. Όλα εξαρτήθηκαν από το τελευταίο over . Ο Χάμπι έκανε μπόουλινγκ πολύ γρήγορα, αλλά η Κρίστι πήρε ένα 6 και μετά έκανε σκι μια μπάλα για να τον πιάσει και να μπόουλινγκ από τον Χάμπι με πλήρη ταχύτητα και πλήρη έκταση. 6 για να τερματίσει και σκορ 50. Οι PCC Stallions κέρδισαν με 14 τρεξίματα σε έναν φανταστικό τελικό.

Κατά την απονομή του βραβείου δόθηκαν και άλλα βραβεία σε ομάδες που άξιζαν: Ξύλινα ξυλάκια στο The British Club Swingers. Το Silver Spoon στους Southers και το Runners Up Cup στους Black Parrots. Ωστόσο, οι επιβήτορες PCC δεν ολοκληρώθηκαν καθώς ο Παίκτης του Τουρνουά απονεμήθηκε στον Habby Singh για την εξαιρετική του εμφάνιση.  

Το Σαββατοκύριακο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται στις οργανωτικές ικανότητες του Steve Perry σε συνδυασμό με την υποστήριξη των χορηγών και του The Shambala Resort και τη βοήθεια από τους διαιτητές, τους σκόρερ και τους εκφωνητές. Η πισίνα, η λίμνη με πάπια, το φαγητό και υγρό αναψυκτικό εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα. 

«Θυμηθείτε αγαπητοί αναγνώστες, το ακούσατε πρώτα εδώ, εκτός ηχογράφησης, στο QT, και πολύ σιωπηλό, σιωπή.»

 

 

  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/