Ο ασκών καθήκοντα πρωθυπουργού Prawit και ο υπουργός Άμυνας Prayut υπογράφουν το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β' την Παρασκευή

Μπανγκόκ -

Ο ασκών καθήκοντα πρωθυπουργού Prawit Wongsuwon και ο υπουργός Άμυνας Prayut Chan-O'Cha έφτασαν στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στην Ταϊλάνδη το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου, για να γράψουν συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Στο μήνυμα, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός εξέφρασε τη «βαθιά του θλίψη» για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας και εξέφρασε τα «θερμά του συλλυπητήρια» στον Βρετανό Πρωθυπουργό εκ μέρους της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και του λαού του Βασιλείου της Ταϊλάνδης.

Εικόνα

Ο υπουργός Άμυνας και πρώην πρωθυπουργός Abhisit Vejjajiva έφτασε επίσης στην κατοικία για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων αργότερα το απόγευμα.

Εικόνα

Εικόνα

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Ταϊλανδικό Κυβερνητικό Σώμα

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.