16χρονος μαθητής σκοτώθηκε σε σύγκρουση πολλών οχημάτων στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Phan Thong, Chonburi —

Ένας 16χρονος φοιτητής επαγγελματικής εκπαίδευσης σκοτώθηκε σε σύγκρουση με μια Mercedes-Benz και μια μοτοσικλέτα στην περιοχή Phan Thong του Chonburi.

Η αστυνομία του Phan Thong και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο Soi Thetsaban 3 στην περιοχή Phan Thong του Chonburi για να βοηθήσουν έναν βαριά τραυματισμένο μοτοσικλετιστή που έπεσε πάνω σε ένα σεντάν Mercedes Benz στο Sukprayun Road χθες το απόγευμα, 7 Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως Ukrit Manomaihathaithip (16), βρέθηκε απλωμένο σε ένα νησί της κυκλοφορίας. Υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πλευρά και έφυγε από τη ζωή επί τόπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης. Το σώμα του βρισκόταν 5 μέτρα μακριά από τη μαύρη μοτοσυκλέτα του Honda CBR και ένα μπρούτζινο σεντάν Mercedes-Benz. Δεν έγινε λόγος για το αν φορούσε κράνος ή όχι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, το θύμα ήταν φοιτητής επαγγελματικής εκπαίδευσης στο Eastern College of Technology. Η οδηγός του σεντάν, η κα Kanya Bua Phrae (30), είπε στην αστυνομία του Phan Thong ότι το θύμα ξέφυγε από τη λωρίδα του και έπεσε στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου της. Ήδη προσπάθησε να φρενάρει αλλά απέτυχε, ισχυρίστηκε η κυρία Kanya.

Η σορός του μαθητή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Phan Thong για να περιμένει την οικογένειά του μέχρι την ώρα του Τύπου. Η αστυνομία του Phan Thong είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.