Το Nongnooch Garden Pattaya καλωσορίζει δύο νέα ελεφαντάκια

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Πατάγια -

Το Nongnooch Garden Pattaya καλωσόρισε δύο νέα ελεφαντάκια με μια παραδοσιακή τελετή.

Το πρώτο μοσχάρι, "Phang Wara Pim", γεννήθηκε από τη 14χρονη μητέρα, "Phang Wan Wisa" και τον 15χρονο πατέρα, "Phang Pon Chai", στο Nongnooch Garden Pattaya στις 3 Σεπτεμβρίου. , 2022, ενώ το δεύτερο μοσχάρι, «Phang Manoch», γεννήθηκε από τη μητέρα, «Phang Rattathammanoon», (9) και τον πατέρα, «Phang Ply Mai» (21).

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Και οι δύο ήταν υγιείς και δυνατοί, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, και τους υποδέχτηκαν θερμά στον κήπο Nongnooch Pattaya με μια παραδοσιακή τελετή υπό τον σεβαστό μοναχό, «Phrakhru Kasem Kittisopon», ο οποίος τους ευλόγησε με ευτυχισμένη ζωή.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο κήπος Nongnooch Pattaya φροντίζει αυτήν τη στιγμή 57 ελέφαντες, με τους Phang Wara Pim και Phang Manoch να είναι οι δύο πρώτοι μόσχοι του 2022. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και περιμένουν τις επισκέψεις των τουριστών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.