70χρονος φερόμενος ως μεθυσμένος Βρετανός σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε ένα άλλο σε τροχαίο στην επαρχία Rayong

ΦΩΤΟ: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

επαρχία Rayong -

Ένας 70χρονος φερόμενος ως μεθυσμένος Βρετανός σκότωσε έναν Ταϊλανδό και τραυμάτισε σοβαρά έναν άλλο σε τροχαίο ατύχημα στην επαρχία Ραγιόνγκ.

Μια ομάδα υπηρεσιών διάσωσης και της αστυνομίας της Rayong έσπευσαν σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Suan Son-Ban Phe στην περιοχή Mueang της επαρχίας Rayong τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟ: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Στο σημείο του ατυχήματος, ανακαλύφθηκε ένα ασημί νταλίκα που κείτεται στην πλευρά του συνοδηγού. Ο οδηγός, Βρετανός, βρέθηκε μέσα και φαινόταν βαριά μεθυσμένος, Πολ. Ο λοχαγός Nattawat Ngobudda από το αστυνομικό τμήμα Pae είπε. Αργότερα αναγνωρίστηκε ως Stephen P, 70 ετών.

ΦΩΤΟ: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Κοντά βρέθηκαν δύο Ταϊλανδοί πεζοί που ονομάζονταν Niran Pramuan, 53 ετών, και Sakchai (δεν αναφέρεται το επίθετο), 32. Οι δύο φέρεται να χτυπήθηκαν από τον Stephen και τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο Νιράν πέθανε επί τόπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rayong μαζί με ένα άλλο επιζών θύμα. Ο αλλοδαπός οδηγός προκάλεσε επίσης ζημιές σε 2 ποδήλατα και 2 αυτοκίνητα.

ΦΩΤΟ: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Σύμφωνα με μάρτυρες, τα δύο θύματα στέκονταν πίσω από το φορτηγό του Stephen, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στην παραλία, όταν ο Stephen έκανε ξαφνικά όπισθεν και χτύπησε στα δύο, πετώντας τα σε έναν φανοστάτη. Στη συνέχεια πέταξε προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε σταθερά ποδήλατα και αυτοκίνητα πριν ανατραπεί.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος κρατούνταν από την αστυνομία του Ραγιονγκ για τεστ αλκοόλ και δικαστικές διαδικασίες. Οι κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν ότι ο ύποπτος ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή και φέρεται ότι πάντα ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε σε λάθος λωρίδα.

Σήμερα (5 Σεπτεμβρίου) σηματοδοτείται και η πρώτη ημέρα εφαρμογής του τροποποιημένος νόμος περί χερσαίας κυκλοφορίας, στην οποία τα πρόστιμα και οι ποινές για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης είναι πολύ πιο αυστηρά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.