Ξένος οδηγός σκοτώθηκε σε σύγκρουση σεντάν-πικαπ στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Υποπεριοχή Πονγκ, Τσονμπούρι —

Ένας άγνωστος αλλοδαπός οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία όταν το sedan του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στην υποσυνοικία Πονγκ.

Οι συνεργάτες διάσωσης της Pattaya Sawang Boriboon έφτασαν σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην υποπεριφέρεια Πονγκ του Μπανγκλαμούνγκ αργά το βράδυ χθες, 3 Σεπτεμβρίου, για να βοηθήσουν έναν αλλοδαπό που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με αναφορές, το θύμα οδηγούσε ένα μαύρο σεντάν Nissan, το οποίο ξέφυγε από τη λωρίδα του και έπεσε πάνω σε ένα μαύρο νταλίκι Nissan Navara ενός ζευγαριού από την Ταϊλάνδη, του Sanoh Phosrithong, 68 ετών, και του Nuart Chans, 66 ετών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Το ζευγάρι ήταν σώο και αβλαβές, αλλά ο αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος ακόμα δεν ήταν δυνατός να ταυτοποιηθεί μέχρι την ώρα του Τύπου, διαπιστώθηκε ο θάνατος επί τόπου λόγω των τραυμάτων του. Ο Nuart που επέβαινε στο φορτηγό είπε ότι ο νεκρός οδηγός μπορεί να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι καθώς ξαφνικά διέσχισε τη λωρίδα και έπεσε πάνω της.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.