Δύο χώροι ψυχαγωγίας στο Ubon Ratchathani δόθηκε εντολή να κλείσουν για πέντε χρόνια μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς τον Αύγουστο

Ubon Ratchathani –

Ο κυβερνήτης Ubon Ratchathani διέταξε το κλείσιμο δύο χώρων διασκέδασης για πέντε χρόνια μετά επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ δύο ομάδων εφήβων, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας έξι άτομα τον Αύγουστο.

Οι επαρχιακοί αξιωματικοί κυκλοφόρησαν την πενταετή εντολή κλεισίματος των χώρων ψυχαγωγίας «Phaya Yo» και «Ekamai 487» που βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης ενός Big C Department Store στην περιοχή Mueang την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, αφού διαπιστώθηκε ότι οι χώροι δεν τηρούσαν με δημόσιες παραγγελίες και επέτρεψε σε άλλους να μεταφέρουν πυροβόλα όπλα στους χώρους, προκαλώντας αρκετούς θανάτους και τραυματισμούς.

Οι χώροι παραβίασαν το Διάταγμα του Εθνικού Συμβουλίου για την Ειρήνη και την Τάξη που επέτρεπε ή παραμέλησε άλλους να μεταφέρουν όπλα, εκρηκτικά ή ναρκωτικά στους χώρους του, έρχονται σε αντίθεση με τη δημόσια τάξη και τις πολιτικές της κοινωνικής τάξης της κυβέρνησης.

Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης του Ubon Ratchathani διέταξε το κλείσιμο των εγκαταστάσεων και τους απαγόρευσε να ανοίξουν παρόμοιους χώρους εξυπηρέτησης ή εγκαταστάσεις στην προαναφερθείσα τοποθεσία για πέντε χρόνια, με ισχύ από τις 26 Αυγούστου και μετά.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.