Το νταλίκα ανατράπηκε στην περιοχή Πατάγια, ο οδηγός κατηγορεί τον βρεγμένο δρόμο και λέει ότι δεν έφταιγε αυτός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Banglamung, Chonburi —

Ένα φορτηγό ανατράπηκε στο Chonburi λόγω βρεγμένου δρόμου.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες διάσωσης Nongprue ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Νούμερο 36 στην υποπεριφέρεια Pong του Banglamung, Chonburi, σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Το αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο pickup Toyota Cab. Βρέθηκε αναποδογυρισμένο στη χορταριασμένη πλευρά του δρόμου με τον 36χρονο οδηγό Ekapong Phutthawong, ντόπιο της επαρχίας Nan, παγιδευμένο μέσα με την άγνωστη φίλη του.

Οι υπηρεσίες διάσωσης χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να απεγκλωβίσουν τα δύο θύματα. Η γυναίκα είπε ότι ένιωσε σφίξιμο στο στήθος της και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung μαζί με τον Ekapong.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας, ο Ekapong οδηγούσε από τη Sri Racha για να φτάσει στο σπίτι του στην επαρχία Rayong. Υποστήριξε ότι εκείνη τη στιγμή έβρεχε η βροχή και έκανε το φορτηγό του να στριφογυρίσει. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε φανοστάτη και ανατράπηκε. Υποστήριξε ότι το θέμα δεν ήταν δικό του λάθος, αλλά η βροχή και ο βρεγμένος δρόμος.

Η αστυνομία του Nongprue είπε ότι θα εξετάσει τις κάμερες CCTV για να βρει την αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.