Ένα τρίχρονο παιδί υπέστη σοβαρή ηλεκτροπληξία αφότου άγγιξε μεταλλική αλυσίδα στην παραλία Bang Saray

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Ένα τρίχρονο παιδί υπέστη σοβαρή ηλεκτροπληξία αφού άγγιξε μια μεταλλική αλυσίδα κοντά στην παραλία Bang saray στο Sattahip και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα τοπικά μέσα επισκέφθηκαν την κα Pornchita Sawang-rom, 22 ετών, σε ένα νοσοκομείο σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, μετά από μια ιστορία για τον φτωχό τρίχρονο γιο της που έπαθε ηλεκτροπληξία αφού άγγιξε μια μεταλλική αλυσίδα και τραυματίστηκε, προκάλεσε κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με την Pornchita, το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8 στις 30 Αυγούστου στην περιοχή Sattahip του Chonburi. Ο γιος της περπατούσε στην παραλία Bangsaray μαζί της και ήρθε να δει ένα μνημείο με έλικα στην παραλία που ήταν διακοσμημένο με δύο φράχτες και μεταλλικές αλυσίδες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ξαφνικά, ο τρίχρονος γιος ούρλιαξε από τον πόνο και αιφνιδίασε τη μητέρα της αφού άρπαξε μια μεταλλική αλυσίδα. Η μητέρα είπε ότι ένας καλός Σαμαρείτης έφτασε ευτυχώς πρώτος στον γιο της και τον τράβηξε μακριά από την αλυσίδα, σώζοντάς τον από σοβαρά τραύματα. Ο ανώνυμος Σαμαρείτης είπε ότι αισθάνθηκε επίσης ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε το παιδί.

Το αγόρι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπέστη κάψιμο στην παλάμη του. Εξακολουθούσε να αναρρώνει σε νοσοκομείο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Φωτογραφία: Naewna

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πήγαν να ελέγξουν το μνημείο της προπέλας και βρήκαν ένα εκτεθειμένο καλώδιο συνδεδεμένο με έναν μεταλλικό φράκτη. Το σύρμα ήταν εντελώς κουρελιασμένο και μπορούσε να σοκάρει οποιονδήποτε, ειδικά σε μια βροχερή μέρα, έτσι ο Peng Buahom, εκτελών χρέη δημοτικού διευθυντή της υποπεριφέρειας Bangsaray, κλήθηκε να χειριστεί το θέμα.

Αρχικά, ο αξιωματούχος είπε ότι θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα του τρίχρονου και θα κατευθύνει τους εργαζόμενους της πόλης να φτιάξουν το σύρμα. Οι αξιωματούχοι της Bangsaray ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό, δήλωσε ο Peng.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.