Ο γηραιότερος ιπποπόταμος της Ταϊλάνδης «Mae Malee» γίνεται 57 ετών στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheaw

Chonburi —

Ο «Mae Malee» ή ο γηραιότερος ιπποπόταμος της Ταϊλάνδης θα γίνει 57 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow στο Chonburi.

Ο κ. Tewin Rattanawongsawat, διευθυντής του ανοιχτού ζωολογικού κήπου Khao Kheow, αποκάλυψε χθες, 31 Αυγούστου, ότι προετοιμαζόταν για τον εορτασμό των 57ων γενεθλίων του "Mae Malee" - ενός από τα πιο αγαπημένα μέλη της οικογένειας των ιπποπόταμων στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Khew. στο Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheaw

Με βάρος περίπου 2,000 κιλά, ο Mae Malee θεωρήθηκε ο μακροβιότερος ιπποπόταμος στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, θα έκλεινε τα 57 της χρόνια την επόμενη Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, και θα γινόταν ένα πάρτι γενεθλίων και μια μικρή γιορτή φρούτων, ειδικά για εκείνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheaw

 

Το πάρτι θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και όλοι οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου Khao Kheow καλούνται να συμμετάσχουν και να τραγουδήσουν ένα τραγούδι γενεθλίων για εκείνη.

Η Mae Malee είναι ακόμα καλά στην υγεία της παρά την εκπληκτική μακροζωία της. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1966, σε ζωολογικό κήπο στην Κολωνία της Γερμανίας και μεταφέρθηκε στον Οργανισμό Ζωολογικού Πάρκου της Ταϊλάνδης στις 8 Ιουνίου 1967. Είναι πολύ ευγενικοί και φιλικοί με τους επισκέπτες. Το όνομά της «Mae Malee» σημαίνει «Μητέρα Γιασεμί».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.