Ο μόνιμος γραμματέας του υπουργείου Παιδείας της Ταϊλάνδης αναζητά υπεύθυνο προσωπικό για τον τραγικό θάνατο επτάχρονης μαθήτριας που βρέθηκε σε σχολικό λεωφορείο Chonburi

ΦΩΤΟ: Bangkokbiznews

Τσονμπούρι –

Ο Μόνιμος Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας της Ταϊλάνδης προέτρεψε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν και να αναζητήσουν υπεύθυνο προσωπικό για την τραγική υπόθεση ενός επτάχρονου μαθητή που βρέθηκε νεκρός μέσα σε σχολικό λεωφορείο (βαν) σε τοπικό σχολείο στην περιοχή Phan Thong του Chonburi την Τρίτη 30 Αυγούστου.

Η σορός της μαθήτριας, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε λόγω της συντακτικής μας πολιτικής, βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο σχολικό λεωφορείο το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 4:00. με αιμορραγία στο στόμα της.

Σύμφωνα με το προσωπικό του σχολείου, το λεωφορείο σταμάτησε για να αφήσει τα παιδιά στην είσοδο του σχολείου. Αφού είδε ότι κατέβηκαν όλοι από το λεωφορείο, στη συνέχεια ένας οδηγός οδήγησε και πάρκαρε το λεωφορείο στο πάρκινγκ του σχολείου και περίμενε να πάρει τα παιδιά μετά το σχολείο.

Ωστόσο, όταν άνοιξαν την πόρτα του λεωφορείου το βράδυ, το παιδί βρέθηκε πεσμένο μέσα στο λεωφορείο και δεν απάντησε. Όταν την πλησίασαν, διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν ανέπνεε.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Αστυνομικού Νοσοκομείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ συναφείς δάσκαλοι, οδηγοί και σχολικό προσωπικό κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

เศร้า น้อง จีฮุน วัย วัย วัย วัย วัย วัย วัย วัย วัย ตร ตร ตร ตร ตร ตร ตร รถ ส่ง ส่ง ส่ง ตร ตร เร่ง เร่ง ไข ปริศนา เลือด มุม มุม ปาก ปาก ปาก ปาก มุม มุม มุม มุม

Από την Τετάρτη, ο Suphat Champatong, Μόνιμος Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, είπε ότι πρέπει να διεξαχθεί μια πρώτη έρευνα για να εξεταστεί εάν το σχολικό λεωφορείο είχε κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας για τους μαθητές και συνοδευόταν από δάσκαλο όπως ορίζει ο νόμος ή όχι.

Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε επίσης ότι ο οδηγός και ο βοηθός δάσκαλος στο σχολικό λεωφορείο πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το συμβάν, καθώς αμελούσαν τα καθήκοντά τους να φροντίζουν όλους τους μαθητές πριν και μετά την επιβίβαση και την αποβίβαση από το λεωφορείο.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Bangkokbiznews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.