Η Pattaya θα φιλοξενήσει τη συναυλία του Golden Love Song από τις 10 έως τις 11 Σεπτεμβρίου

Πατάγια -

Η Pattaya θα φιλοξενήσει τη συναυλία "Golden Love Song" από τις 10 έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η διήμερη εκδήλωση θα παρουσιάσει τις εμφανίσεις πολλών Ταϊλανδών τραγουδιστών όπως οι Mos Patiparn, Palace, Kan Napat, Infinity και αρκετοί άλλοι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις Κοιλάδα της Σοφίας στην Pattaya, Chonburi, από τις 3 μ.μ. και μετά. Για πτηνά πρώιμης ηλικίας, μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο 800 μπατ μόνο με 400 μπατ και ένα εισιτήριο VIP 1,500 μπατ για 800 μπατ.

Τα πρώιμα πουλιά μπορούν επίσης να λάβουν ένα διήμερο εισιτήριο 1,600 μπατ μόνο με 700 μπατ και ένα εισιτήριο VIP 3,000 μπατ για 1,500 μπατ.

Τα εισιτήρια για τα πρώιμα πουλάκια διατίθενται μέχρι τις 31 Αυγούστου. Κάντε κράτηση τώρα στο neekrungtog ή καλέστε 084-714-0000.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.