Ολοκληρώνεται το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya, ο δήμαρχος λέει ότι ήταν πιο επιτυχημένος από ό,τι αναμενόταν, υπόσχεται πολλές ακόμη εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

Πατάγια -

Το Μουσικό Φεστιβάλ της Πατάγια ολοκληρώθηκε επίσημα το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν επιτυχημένο από πολλές απόψεις, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια.

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, αποκάλυψε μετά το επίσημο τέλος του Μουσικού Φεστιβάλ της Pattaya το περασμένο Σάββατο, 27 Αυγούστου, ότι το φεστιβάλ, το οποίο διήρκεσε τέσσερα Σαββατοκύριακα όλο τον Αύγουστο, ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την Pattaya City παρά τα πολλά εμπόδια.

Παρόλο που κάποια Σαββατοκύριακα έπεφτε βροχή και ορισμένοι από τους κανονισμούς Covid-19 εξακολουθούσαν να ισχύουν παρά την κριτική στο διαδίκτυο, τουρίστες και κάτοικοι εξακολουθούσαν να συρρέουν στο φεστιβάλ για να απολαύσουν τις συναυλίες και την αγορά, κάτι που ενίσχυσε σημαντικά τον τουρισμό της Pattaya, ειδικά κατά τη διάρκεια του Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν όλα τα ξενοδοχεία είχαν κλείσει σχεδόν πλήρως, δήλωσε ο Poramase.

Το φεστιβάλ πέτυχε επίσης να τονώσει την οικονομία και να δημιουργήσει πρόσθετο εισόδημα για τις τοπικές επιχειρήσεις που ήρθαν να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ενοίκιο, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Μουσικό φεστιβάλ

Ο Poramase υποσχέθηκε ότι θα επέτρεπε στους πωλητές να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους σε επερχόμενες εκδηλώσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Πυροτεχνημάτων τον Νοέμβριο ή το Φεστιβάλ Pattaya κατά τις 16-17 Σεπτεμβρίου επίσης.

«Υπάρχουν πολλοί αθλητικοί διαγωνισμοί όπως οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες Pattaya, η Ολυμπιακή Ημέρα, το Bikini Beach run, για παράδειγμα», είπε ο Poramase.

Ο δήμαρχος έχει υποσχεθεί εβδομαδιαίες εκδηλώσεις για να προσελκύσουν τον τουρισμό στην πόλη που εξακολουθεί να ανακάμπτει από τις επιπτώσεις των άνω των δύο ετών επιχειρηματικών περιορισμών Covid-19, το κλείσιμο των συνόρων και τα σχεδόν lockdowns. Το ΑΕΠ της Πατάγια καθορίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον τουρισμό.

Ωστόσο, ο δήμαρχος παρακάλεσε ορισμένους πωλητές που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυξάνοντας τις τιμές να σταματήσουν γιατί θα έβλαπτε την τουριστική εικόνα της πόλης. «Πρέπει να διατηρήσουμε τη φήμη της πόλης για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις των επισκεπτών ώστε να επιστρέψουν», δήλωσε ο Poramase.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.