Η Lisa των BLACKPINK γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης K-Pop στα VMA 2022

Διεθνές -

Η γεννημένη στην Ταϊλάνδη τραγουδίστρια K-pop Lisa των BLACKPINK κέρδισε το βραβείο Καλύτερης K-Pop στα MTV Video Music Awards (VMAs) 2022 στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, την Κυριακή, τοπική ώρα, 28 Αυγούστου.

Η Lisa κέρδισε ως σόλο καλλιτέχνης με το σόλο άλμπουμ της "LALISA", ξεπερνώντας άλλες υποψηφιότητες όπως οι SEVENTEEN για το "Hot", οι BTS για το "Yet To Come (The Most Beautiful Moment)", το Itzy για το "Loco", το Stray Kids για το "Maniac". , και ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για το «The Feels».

Αυτή είναι και η ιστορική της νίκη καθώς γίνεται η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε την κατηγορία Καλύτερης K-Pop.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της, η Λίζα ευχαρίστησε τον παραγωγό Teddy, την YG Entertainment και το BLINKS (το όνομα του BLACKPINK Fanclub) στα αγγλικά προτού στραφεί προς τα μέλη της BLACKPINK και τα αναγνωρίσει και τα ευχαριστήσει στα Κορεάτικα.

Εκτός από τη νίκη της Lisa, οι BLACKPINK κέρδισαν επίσης την Καλύτερη απόδοση Metaverse για το "BLACKPINK X PUBG Mobile 2022 In-Game Concert: [The Virtual]", που ήταν η εικονική συναυλία που πραγματοποιήθηκε εντός παιχνιδιού στο PUBG Mobile, διαθέσιμη παγκοσμίως τον περασμένο Ιούλιο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.