Η επιτυχημένη ομάδα πατέρα και γιου συνεχίζει την περήφανη οικογενειακή κληρονομιά με τα επερχόμενα εγκαίνια του Andaz Pattaya Jomtien Beach - του πρώτου ξενοδοχείου Andaz στην Ταϊλάνδη

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη:Όταν το Andaz Pattaya Jomtien Beach, το πρώτο ξενοδοχείο Andaz της Hyatt στην Ταϊλάνδη, ανοίξει τις πόρτες του το 4ο τρίμηνο του 2022, δεν θα αντιπροσωπεύει μόνο ένα σημαντικό ορόσημο στον τομέα των ξενοδοχείων πολυτελείας και lifestyle της Ταϊλάνδης. θα σηματοδοτήσει επίσης το τελευταίο βήμα στο επιχειρηματικό ταξίδι για μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα πατέρα και γιου που θέλουν να χτίσουν πάνω στην περήφανη οικογενειακή τους κληρονομιά.

Ο κ. Narit Chia-Apar, ιδιοκτήτης του Andaz Pattaya, και ο γιος του, ο κ. Chintat Chia-Apar, επιβλέπουν τη μεταμόρφωση της οικογενειακής τους περιουσίας - ένα γαλήνιο οικόπεδο 6.4 εκταρίων στην παραλία Tawanron, ανάμεσα στη δημοφιλή κόμβος διακοπών Jomtien και το γοητευτικό ψαροχώρι Bang Saray. Αυτό το έργο 150 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, το οποίο διευθύνεται από τη βραβευμένη αρχιτεκτονική εταιρεία A49, στοχεύει να συνδυάσει ένα πολυτελές θέρετρο παγκόσμιας κλάσης, διεθνούς επωνυμίας, σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον, ευλογημένο με ώριμα δέντρα και παραδοσιακά ταϊλανδέζικα σπίτια. Ο στόχος είναι να αναδείξουμε την αυθεντική ψυχή του προορισμού και να δώσουμε μια αίσθηση «ταϊνικής» σε μια νέα γενιά παγκόσμιων εξερευνητών.

“Έχω πάθος για αυτό το όμορφο κομμάτι γης και τα δέντρα που το προστατεύουν. Ήταν πάντα το όνειρό μου να χρησιμοποιήσω αυτό το ξεχωριστό μέρος για να αναδείξω τη φυσική ομορφιά της περιοχής Na Jomtien και χαίρομαι που μπορώ να το πετύχω αυτό με τον Andaz Pattaya. Με την Ταϊλάνδη να έχει ξανά ανοίξει πλήρως στα διεθνή ταξίδια, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε αυτό το μαγευτικό, ανεξερεύνητο μέρος της Ταϊλάνδης στον κόσμο», σχολίασε ο κ. Narit.

Ο κ. Chintat, ο οποίος είναι παθιασμένος με τα ταξίδια και κρατά το δάχτυλό του στον παλμό των τελευταίων τάσεων της βιομηχανίας, πρόσθεσε ότι το να είναι το πρώτο ξενοδοχείο με το εμπορικό σήμα Andaz στην Ταϊλάνδη θα επέτρεπε στο θέρετρο να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για πρωτότυπες εμπειρίες τρόπου ζωής και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών.

«Το Andaz Pattaya θα είναι μια μοναδική προσθήκη στη σκηνή φιλοξενίας της Ταϊλάνδης. Οι σημερινοί ταξιδιώτες θέλουν να συνδέονται με το πνεύμα του προορισμού τους, γι' αυτό η υπόσχεση της επωνυμίας Andaz «να διεγείρει τις αισθήσεις μέσα από ξεχωριστές τοπικές εμπειρίες θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του θερέτρου μας. Θέλουμε να αναδείξουμε την πλούσια κληρονομιά αυτού του εκπληκτικού προορισμού, παρέχοντας παράλληλα φανταστικές εγκαταστάσεις και εμπνευσμένες δραστηριότητες για κάθε επισκέπτη, από ζευγάρια και φίλους μέχρι οικογένειες και ομάδες. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα», είπε.

Ο κ. Narit συνέχισε: «Με την πόλη της Πατάγια να έχει ήδη εδραιωμένη φήμη ως πιο πολυσύχναστους, ώριμους προορισμούς, πιστεύουμε ότι το Na Jomtien μπορεί να διαφοροποιηθεί ως μια φρέσκια και αυθεντική επιλογή για όσους αναζητούν τη φύση και μια παιδική χαρά για ανακάλυψη και αναζωογόνηση». €

Η οικογένεια Chia-Apar σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την Seafresh Industry PCL, η οποία ιδρύθηκε το 1982 και ειδικεύεται στην επεξεργασία και εξαγωγή κατεψυγμένων προϊόντων γαρίδας από την Ταϊλάνδη. Από τότε που ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια, αυτή η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από δύναμη σε δύναμη και τώρα απασχολεί πάνω από 3,000 άτομα. Σε όλο αυτό το ταξίδι, η Seafresh δεν έχασε ποτέ τα μάτια της τις βασικές της αξίες της κοινωνικής ευθύνης, βάζοντας τους ανθρώπους στην πρώτη θέση και προβάλλοντας την Ταϊλάνδη σε παγκόσμια σκηνή. Με το λανσάρισμα του Andaz Pattaya, ο κ. Narit και ο κ. Chintat θα συνεχίσουν αυτή την περήφανη παράδοση και θα φέρουν τις οικογενειακές τους αξίες στη βιομηχανία φιλοξενίας της Ταϊλάνδης.

“Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης εκτός από την επιμέλεια, την επιμονή και την επιθυμία και το κίνητρο να συνεχίσετε να μαθαίνετε. Η προσωπική μου φιλοσοφία διαχείρισης είναι να δίνω προσοχή στους ανθρώπους σας. Χωρίς καλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να είσαι επιτυχημένος και βιώσιμος», αποκάλυψε ο κ. Narit.

Το Andaz Pattaya πρόκειται να γίνει ένα μοναδικό θέρετρο που ενισχύει τον ξενοδοχειακό τομέα της Ταϊλάνδης. Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες καλωσορίζονται στο Rain Tree Court, το οποίο βρίσκεται γύρω από ένα τοπικό δέντρο που προκαλεί δέος. Το Village Square είναι ένας χώρος χωρίς εμπόδια όπου οι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδρούν και να χαλαρώνουν, με κοινόχρηστους χώρους ελεύθερης ροής, όπως το κέντρο του θέρετρου, το λόμπι και το Teak Lounge, καθώς και τρία ακόμη εστιατόρια: το Wok Wok, το οποίο ειδικεύεται στα ταϊλανδέζικα και ασιατικά πιάτα γουόκ, το La Η Cucina, μια αυθεντική ιταλική τρατορία και το Village Butcher, ένα ψητοπωλείο όπου μαγειρεύονται κορυφαία κρέατα σε σχάρα με κάρβουνα. Το Fish Club είναι ένα απλό εστιατόριο με θαλασσινά, beach bar και πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα ή ακόμα και να φιλοξενήσετε πάρτι και φεστιβάλ στην πισίνα. Δύο επιπλέον πισίνες προσφέρουν ποικίλη χαλάρωση, συμπεριλαμβανομένης μιας ήσυχης πισίνας και μιας πισίνας ελεύθερου σχήματος δίπλα στο παιδικό κλαμπ.

Το παραδοσιακό σπίτι από ξύλο τικ έχει διατηρηθεί και ανακαινιστεί ως τεϊοποτείο ή χώρος για φιλικές εκδηλώσεις, και δύο άλλα δύο εξαίσια σπίτια πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν μετατραπεί στα πολυτιμότερα καταλύματα του θερέτρου: ένα διώροφο Manor House τεσσάρων υπνοδωματίων και μια ανάσα - παραλαβή του Προεδρικού Μεγάρου Κληρονομιάς έξι υπνοδωματίων. Ο γενικός στόχος είναι να αφήσουμε τους ταξιδιώτες να ξεκινήσουν ένα βιωματικό ταξίδι και να ανακαλύψουν την ανατολική ακτή της Ταϊλάνδης όχι ως τουρίστας, αλλά μέσα από τα μάτια της οικογένειας που έζησε εδώ για γενιές.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.hyatt.com/en-US/hotel/thailand/andaz-pattaya-jomtien-beach/utpaz.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/