Reader Talkback Ταϊλάνδη Αποτελέσματα: Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην Πατάγια;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην Πατάγια;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μη έκτακτες ειδήσεις και μη αμφιλεγόμενες ερωτήσεις για τους αναγνώστες μας. Πολύ απλά, ποιο είναι το αγαπημένο σου ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην Πατάγια; Δεν λέμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ, καθώς αυτό είναι άκρως υποκειμενικό, αλλά το αγαπημένο σας και γιατί; Πού βρίσκονται; Ποια πιάτα απολαμβάνετε εκεί;

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, επομένως επιλέξαμε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις είναι δικές του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων ενημέρωσης TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=-=-==-=

Ο Doug C-Mickie's στο Darkside

-=-=-=-=-=-

Asb-Beer Garden κοντά στο Walking Street

-=-=-=-=-=-=

Carlos C-

Το αγαπημένο μου, αυτό που αγαπάμε εγώ και η κυρία μου είναι το "Beefeater Steak House and Pub".
Βρίσκεται στο Soi Dana, το "Beefeater" είναι για εμάς το πιο απολαυστικό σουβλατζίδικο σε αυτή τη διασκεδαστική πόλη, που σερβίρει φανταστικές λαχταριστές εισαγόμενες μπριζόλες, καθώς και διεθνή και ταϊλανδέζικα πιάτα από αφοσιωμένους Βρετανούς και Ταϊλανδούς σεφ.
Ο ιδιοκτήτης, ο Σουηδός διευθυντής Hendrick δεν είναι ο ίδιος σεφ (αυτό που ξέρουμε), αλλά ο κύριος είναι ένας λαμπρός φιλικός οργανωτής που αγαπά τη δουλειά του, μια δουλειά που έχει κάνει για περισσότερα από 15 χρόνια, και αυτό φαίνεται.
Αλλά όχι μόνο το φαγητό είναι έξω από το πάρκο, αλλά και η μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά, ποτά και κοκτέιλ που δεν χρειάζεται να ζηλέψουν τίποτα από κανένα άλλο κατάστημα οπουδήποτε. Απολύτως.
Αυτός είναι ο λόγος που το Beefeater είναι πάντα γεμάτο με μια ικανοποιημένη, χαρούμενη πελατεία που επιστρέφει συνέχεια, όπως εγώ και η κυρία μου.
Γιατί πράγματι δεν είναι μόνο το φαγητό του Beefeater, αλλά και η κομψή, αλλά χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα του χώρου που κάνει το φαγητό εκεί μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία, και οι σερβιτόροι είναι φιλικοί και γρήγοροι, ειδικά η κυρία Wan.
Το αγαπημένο μου πιάτο # 1 είναι το Australian Wagyu Rib Eye της Beefeater 300 γραμμαρίων από την πιο αξιοσέβαστη εταιρεία παραγωγής μαρμάρου βοείου κρέατος Rangers Valley στον κόσμο με νόστιμο σκορ μαρμάρου 3+ (μπορούμε να δούμε το υγιεινό λίπος εκεί και παραγγέλνω medium rare) , σερβίρεται με ένα συνοδευτικό από νόστιμα μανιτάρια σκόρδου, σοταρισμένο σπανάκι που τοποθετείται κάτω από τη μπριζόλα, συν παρμεζάνα, μπεϊνέτες τρούφας, συνοδευόμενα με σάλτσα με κόκκινο κρασί (και μπορούμε να ζητήσουμε πατάτες, αλλά πάντα αφαιρώ τις πατάτες και ζητάω περισσότερες μανιτάρια σκόρδου).
Ο μεξικανικός μεσημεριανός μπουφές του Beefeater είναι επίσης υπέροχος τα Σαββατοκύριακα και ως Λατίνος τον έχω απολαύσει πολλές φορές, αλλά ειλικρινά, προτιμώ τα βράδια για την καλύτερη, πιο νόστιμη, πιο χορταστική μπριζόλα στην Πατάγια. (την ταπεινή μου γνώμη)
Gracias! Να έχεις μια υπέροχη μέρα!
-=-=-=-=-=-=-=
Michael R-
Αν σας αρέσει το τηγανητό snapper σε σκόρδο, το τηγανητό ρύζι με γαρίδες, τις γαρίδες tempura,
Το IMF down Naklua Rd είναι εξαιρετικό, εξαιρετική αξία + οι μακρύι λαιμοί σε λογικές τιμές 🍻 υπέροχο ταϊλανδέζικο φαγητό
-=-=-=-=-=-=
Thomas J-Moom Talay και Leng Kee
- = - = - = - = - =
Arvind S-Mum Aroi, Mays, Lengkee, Preecha
-=-=-=–
Η Diana N-May's στο Jomtien. Είναι υπέροχο και υπέροχο σκηνικό.
- = - = - = - = -
Συντάκτης-
Το μαγαζί με νουντλς δίπλα στο viper bar κοντά στην παραλία Jomtien. Είναι εκεί τα βράδια και είναι απλώς πλανόδιος πωλητής, αλλά είναι ΠΑΝΤΑ απασχολημένη και τα noodles είναι φανταστικά!
- = - = - = - = -
Dave R-
Χωρίς να αστειεύομαι, ο πωλητής εντόμων με το καρότσι του καλυμμένο με τέχνη Carabao, παίζει επίσης ντραμς, έχει δυνατή μουσική και είναι πολύ διασκεδαστικός. Συνήθως βρίσκεται στην παραλία Jomtien. Όχι φαγητό, αλλά ο δεύτερος είναι ο τραγουδιστής χυμός πορτοκαλιού για διασκέδαση.
-=-=-=-=-=-
Τέφρα Ι-
Bu Bpen στο τέλος της παραλίας Na Jomtien. Τα καλύτερα θαλασσινά στην πόλη, ΠΑΝΤΑ απασχολημένος.
-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=-=–

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/