Η Pattaya θα φιλοξενήσει τη συναυλία πιάνου "Sound in the Garden" στις 2 Σεπτεμβρίου

Πατάγια —

Το Pattaya Sound in the Garden είναι μια συναυλία πιάνου που θα πραγματοποιηθεί στο Treehouse Garden Cafe και γάμος στις 2 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 6.30 και θα ολοκληρωθεί με δείπνο σε ένα υπέροχο καφέ αν το επιλέξετε.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο Filipp, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου της Μόσχας και της Ακαδημίας Gnessin, ο οποίος σας υπόσχεται μια συναρπαστική, νεοκλασική παράσταση μουσικών αριστουργημάτων από διάσημες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως ο Χάρι Πότερ και το Game of Thrones. Δείτε το δικό του Instagram για να τον δεις!

Το πρόγραμμα:

  • Συνάντηση καλεσμένων στις 6 μ.μ. – μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του τοπικού κήπου, να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες και να πιείτε ένα ποτήρι κρασί με σνακ.
  • Το πρόγραμμα ξεκινά στις 6:30, η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη με ένα μικρό διάλειμμα.
  • Μετά το τέλος της συναυλίας, μπορείτε να γευματίσετε σε ένα υπέροχο καφέ*

Το εισιτήριο για ένα άτομο κοστίζει 1,100 μπατ με ένα δωρεάν ορεκτικό και ένα ποτήρι κρασί, αλλά μπορείτε να αγοράσετε δύο εισιτήρια μόνο για 1,900 μπατ με τα ίδια δώρα.

Τοποθεσία: Treehouse Garden Cafe and Wedding

Ημερομηνία: 2 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση επισκεπτών: 6:00 μ.μ

Έναρξη: 6:30 μ.μ

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.