Ο κουρέας της Pattaya της έκλεψαν το iPhone 6, παρακαλεί το αφεντικό της, πρώην αντιδήμαρχο, να βοηθήσει

Πατάγια -

Μια κουρέας από την Πατάγια της έκλεψαν το iPhone 6 από το κατάστημά της και παρακάλεσε το αφεντικό της που ήταν πρώην αντιδήμαρχος της Πατάγια να βοηθήσει.

Ο Pattana Boonsawad, πρώην αντιδήμαρχος της Pattaya, την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, συνόδευσε την υπάλληλό του κα Sunisa Lawang, 31, η οποία εργαζόταν σε ένα σαλόνι στο Soi Jomtien 6 για να αναφέρει στην αστυνομία της Pattaya για το κλεμμένο iPhone 6 του υπαλλήλου του.

Η Sunisa είπε στην αστυνομία της Pattaya ότι άφησε το τηλέφωνό της στο τραπέζι στο κουρείο της και βγήκε έξω γύρω στις 7.30 π.μ. στις 17 Αυγούστου, και όταν επέστρεψε, το iPhone της είχε φύγει. Στη συνέχεια, η Sunisa εξέτασε την κάμερα ασφαλείας και είδε έναν άνδρα ντυμένο με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, λευκό καπέλο και μαύρο παντελόνι να μπαίνει κρυφά στο κατάστημά της και να της παίρνει το τηλέφωνό της.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Pattana είπε ότι η Sunisa δούλευε γι 'αυτόν και ήταν καλή υπάλληλος, γι 'αυτό ένιωθε οίκτο και ήθελε να τη βοηθήσει. Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια αποδέχτηκε την υπόθεση και πήγε να ερευνήσει το κουρείο, υποσχόμενη ότι θα έπιαναν τον ένοχο το συντομότερο δυνατό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.