Νυσταγμένος οδηγός φορτηγού συγκρούεται με άλλο φορτηγό στο Chonburi, επιβάτης σκοτώθηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ban Bueng, Chonburi —

Ένας νυσταγμένος οδηγός φορτηγού συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό και φέρεται να σκότωσε τον επιβάτη του ηλικίας περίπου 40-50 ετών.

Οι υπηρεσίες διάσωσης Ban Bueng απάντησαν την Τετάρτη 24 Αυγούστου σε μια θανατηφόρα σύγκρουση μεταξύ δύο φορτηγών στην υποπεριφέρεια Nong Sam Sak του Ban Bueng, στο Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Στο σημείο, ένα λευκό φορτηγό Isuzu βρέθηκε στο δρόμο με το μπροστινό του μέρος σφιχτά μπλοκαρισμένο στο πίσω μέρος άλλου λευκού φορτηγού Isuzu. Οι διασώστες έλεγξαν το φορτηγό στο πίσω μέρος και βρήκαν ένα νεκρό θύμα κολλημένο στην πλευρά του συνοδηγού.

Το θύμα ήταν περίπου 40-50 ετών με άγνωστη ταυτότητα. Υπέστη πολλά σπασμένα πλευρά και κάταγμα στο κρανίο και διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατός του επί τόπου. Από την άλλη, ο 28χρονος οδηγός φορτηγού Nonthachai Lat-tai, τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Ban Bueng τον υποψιάστηκε για οδήγηση με υπνηλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ένας άλλος οδηγός φορτηγού, ο Sompong Nokkaew, 33, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε ότι πάρκαρε το φορτηγό του στην άκρη του δρόμου για να πάει να αρπάξει ζυμαρικά. Στη συνέχεια, ο οδηγός που φέρεται να νυστάζει, έπεσε στο φορτηγό του από το πίσω μέρος, σκοτώνοντας τον επιβάτη και προτρέποντάς τον να καλέσει τις υπηρεσίες διάσωσης.

Η αστυνομία του Μπαν Μπουένγκ είπε ότι θα ανακρίνει τον επιζώντα οδηγό φορτηγού για να δει αν πραγματικά οδηγούσε νυσταγμένος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.