Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο πελάτες μετά από καταγγελία για κακό κούρεμα δόθηκε εγγύηση από το δικαστήριο Pathum Thani τη Δευτέρα

Pathum Thani –

Ιδιοκτήτης σαλονιού που φέρεται να μαχαίρωσε δύο πελάτες μέχρι θανάτου την Κυριακή έλαβε εγγύηση τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, για 500,000 μπατ, αλλά χρειάστηκε να επισυνάψει ένα βραχιόλι ηλεκτρονικής παρακολούθησης (EM).

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης, Λεκ, οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο του Παθούμ Τάνι για ακροάσεις κράτησης για την υπόθεση της φερόμενης δολοφονίας του ζευγαριού από την Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Pak Khlong Rangsit, ο Lek φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα πελάτη πριν επιτεθεί στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγε από τη σκηνή μέσω της μηχανής του και επέστρεψε στο σπίτι προτού ζητήσει από τη σύζυγό του να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να πει ότι ήθελε να παραδοθεί το βράδυ του συμβάντος.

Ο Λεκ αρνείται, ωστόσο, ότι έκανε κακό κούρεμα.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα έφτασαν μια 20χρονη νύφη και μια 7χρονη κόρη που βρίσκονταν στο σημείο για να παραλάβουν από την αστυνομία τα τηλέφωνα και τα αντικείμενα των γονιών τους. Η νύφη είπε στους αξιωματούχους ότι η μητέρα της παραπονέθηκε προηγουμένως για τα μαλλιά της στον Λεκ μετά από κούρεμα 250 μπατ, λέγοντας ότι ήταν πολύ κοντά.

Το διπλό φονικό σημειώθηκε μετά από καυγά στο κομμωτήριο της Λεκ και του ζευγαριού που κλιμακώθηκε μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης, με το ζευγάρι να απειλεί νομικά. Αυτή η απειλή εξόργισε τον Λεκ, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε και σκότωσε το ζευγάρι με μαχαίρι.

Από τις 3:30 μ.μ., χορηγήθηκε εγγύηση στον ιδιοκτήτη του σαλονιού με εγγύηση 500,000 μπατ, υπό τον όρο ότι το βραχιόλι EM πρέπει να είναι πάντα προσαρτημένο. Ο Λεκ αρνήθηκε να μιλήσει σε τοπικούς δημοσιογράφους.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.