Ένας τουρίστας σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς μεταξύ δύο καταστημάτων ενοικίασης σχεδιών στο Σουφάν Μπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Σουφάν Μπούρι –

Ένας τουρίστας σκοτώθηκε ακαριαία και τρεις τραυματίστηκαν σε μια συμπλοκή πελατών που κατέληξε σε πυροβολισμούς μεταξύ δύο καταστημάτων ενοικίασης σχεδίων στο φράγμα Krasiao στην περιοχή Dan Chang της επαρχίας Suphan Buri την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Αξιωματούχοι από το αστυνομικό τμήμα του Νταν Τσανγκ έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για περιστατικό πυροβολισμών το βράδυ της Κυριακής. Κατά την άφιξη, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ήδη στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, η αστυνομία άρχισε την εξέταση σε ένα θάλαμο από μπαμπού, όπου τα θύματα φέρονται να παρέμεναν πριν το συμβάν.

Σύμφωνα με ντόπιους μάρτυρες, πολλοί τουρίστες επισκέπτονταν το φράγμα το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα δύο τοπικές επιχειρήσεις ενοικίασης σχεδιών να προσπαθήσουν να αποκτήσουν τους περισσότερους πελάτες. Πριν από το συμβάν, ένας μεσάζων, ο οποίος ήταν επίσης άλλος χειριστής ενοικίασης, ήρθε για να διευκολύνει την κατάσταση.

Λίγο αργότερα, ο γιος ενός ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος αναγνωρίστηκε μόνο ως Chakkrit, φέρεται να πλησίασε τον άλλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή αμέσως από το κατάστημα.

Η καταδίωξη και οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν και δυστυχώς πυροβόλησε έναν 24χρονο εγχώριο Ταϊλανδό τουρίστα στο αριστερό του στήθος. Τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο υπάλληλοι του καταστήματος ενοικίασης και ένας άλλος τουρίστας, πυροβολήθηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αργότερα, ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Αρχικά θεωρήθηκε ότι αιτία του συμβάντος ήταν επαγγελματικά προβλήματα. Ωστόσο, θα διενεργηθεί ανάκριση προτού κατηγορηθεί ο ύποπτος για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.