Τρίκυκλο φορτηγού χτυπήθηκε από φορτηγό στην Πατάγια, ο αναβάτης παθαίνει κάταγμα στο χέρι

Πατάγια -

Τρίκυκλος αναβάτης φορτηγού υπέστη κάταγμα στο χέρι αφού χτυπήθηκε από μεγάλο φορτηγό. Ο οδηγός του φορτηγού πάντως υποστήριξε ότι το τρίκυκλο δεν είχε πίσω φώτα και ότι ο δρόμος ήταν πολύ σκοτεινός.

Οι διασώστες της Pattaya Sawang Boriboon Thammasathan την Κυριακή, 21 Αυγούστου, βοήθησαν έναν Ταϊλανδό οδηγό τρίκυκλου φορτίου, ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο 36 που εισερχόταν στην Πατάγια κοντά στην πίστα αγώνων Bira Circuit στην υποπεριφέρεια Pong του Banglamung.

Το τρίκυκλο ανήκε στον Wichan Thongplew, 34 ετών, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι σε ατύχημα. Μεταφέρθηκε αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Από την άλλη πλευρά, ο Watcharapong Saengchantra, 48, ο οποίος φέρεται να έπεσε πάνω στο τρίκυκλο περίμενε στη σκηνή για να πει την ιστορία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγούσε το φορτηγό του στο δρόμο όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του το τρίκυκλο του θύματος. Ο Watcharapong είπε ότι το τρίκυκλο δεν είχε πίσω φώτα και ο δρόμος ήταν πολύ σκοτεινός, έτσι δεν μπόρεσε να φρενάρει εγκαίρως και έπεσε πάνω στο θύμα.

Η αστυνομία της Pattaya είπε ότι εξακολουθεί να μην πιστεύει πλήρως τη δήλωση του Watcharapong και θα καλούσε τον αναβάτη του τρίκυκλου για να ακούσει την πλευρά του στην ιστορία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.