Ο ιδιοκτήτης σαλονιού παραδόθηκε στην αστυνομία του Pathum Thani αφού φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ζευγάρι για κακό κούρεμα

Pathum Thani –

Ένας ιδιοκτήτης σαλονιού, 50 ετών, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Pak Khlong Rangsit, αφού φέρεται να μαχαίρωσε μια επιπλέον ηθοποιό και τον σύζυγό της μέχρι θανάτου σε ένα σαλόνι που βρίσκεται στο πολυκατάστημα Tesco Lotus στο Pathum Thani το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Η τοπική αστυνομία έφτασε στο πολυκατάστημα αφού ειδοποιήθηκε για την επίθεση το Σάββατο. Εκεί, βρέθηκαν δύο πτώματα του ζευγαριού της Ταϊλάνδης – τα ονόματα των οποίων αποκαλύφθηκαν ως Nok, 41, και Pop, 40.

Σύμφωνα με ντόπιους μάρτυρες, το ζευγάρι ήρθε για να φτιάξει τα μαλλιά του στο κομμωτήριο αλλά ο κομμωτής δεν μπόρεσε να φτιάξει το χτένισμα όπως έπρεπε. Έτσι, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να το ξαναεπισκεφτούν αργότερα για τη διόρθωση αλλά το ζευγάρι δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένο με το χτένισμα. Ως εκ τούτου, επέστρεψαν ξανά το Σάββατο με την 8χρονη κόρη τους για να διαπραγματευτούν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ωστόσο, η διαπραγμάτευση φέρεται να εξελίχθηκε σε καυγά καθώς οι πελάτες φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι θα έκαναν μήνυση στο κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Λεκ, φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τη γυναίκα πριν γυρίσει να επιτεθεί στον σύζυγό της. Και οι δύο έπεσαν αμέσως στο έδαφος πριν ο φερόμενος ως δράστης τρέξει τρέχοντας με ένα μαχαίρι και διέφυγε από την μπροστινή πόρτα.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Lek παραδόθηκε στην αστυνομία και είπε στους υπαλλήλους ότι η νεκρή ήρθε για να φτιάξει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο, αλλά υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο δεν ήταν ακόμη έτοιμος να δώσει περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Έφερε και το όπλο στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά, κατηγορήθηκε για φόνο και οπλοφορία στο κοινό. Τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Sanook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.