Νεκρός άνδρας βρέθηκε ενώ τον φύλαγε κατοικίδιο σκύλο στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Υποσυνοικία Nongprue, Chonburi —

Το πτώμα ενός Ταϊλανδού βρέθηκε στην κατοικία του ενώ τον φρουρούσε στενά ο σκύλος του.

Η αστυνομία Nongprue πήγε να επιθεωρήσει ένα σπίτι στο Pornthep Village 7 στο Soi Chaiyaphonwithi στην υποπεριφέρεια Nongprue του Banglamung αφού ειδοποιήθηκε για ένα ύποπτο νεκρό σώμα σε ένα σπίτι.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Κάτοικοι του Pornthep Village 7 είπαν ότι μπορούσαν να μυρίσουν μια δυσοσμία που επιπλέει μέσα από το σπίτι Νούμερο 99/5. Στη συνέχεια, η αστυνομία και οι διασώστες έσπασαν την πόρτα και ακολούθησαν τη μυρωδιά στο υπνοδωμάτιο για να βρουν ένα ανθρώπινο πτώμα ξαπλωμένο μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι.

Το ανδρικό σώμα ήταν γυμνό και πιστεύεται ότι πέθανε πριν από περίπου μία εβδομάδα. Αποκαρδιωτικά, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα μικροσκοπικό κατοικίδιο σκυλί να κάθεται δίπλα στο πτώμα, φαινομενικά να φυλάει τον ιδιοκτήτη του. Ο σκύλος ήταν προστατευτικός και γάβγιζε στις ομάδες διάσωσης που τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια τον σκύλο χωρίς τραυματισμούς στο ζώο ή στο προσωπικό διάσωσης.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Αφού έψαξαν στο δωμάτιο, η αστυνομία βρήκε μια σακούλα χαπιών με το όνομα κ. Somkid Wannasud, 48. Δεν ήταν ακόμη σαφές, ωστόσο, αν το πτώμα ανήκε στον κ. Somkid ή όχι. Μέχρι στιγμής, το πτώμα βρισκόταν υπό τη φροντίδα του νοσοκομείου Banglamung εν αναμονή της διαδικασίας ταυτοποίησης.

Το κατοικίδιο σκυλί είναι ασφαλές, σύμφωνα με το προσωπικό διάσωσης, αν και η ακριβής τοποθεσία δεν έγινε αμέσως σαφής στα μέσα ενημέρωσης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.