Σύγκρουση πολλών οχημάτων σκοτώνει 62χρονο στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ban Bueng, Chonburi —

Μεγάλη σύγκρουση δύο φορτηγών, ενός σεντάν και μιας μοτοσικλέτας, άφησε νεκρό έναν 62χρονο μοτοσικλετιστή, λόγω πτώσης.

Το δυστύχημα με πολλά οχήματα σημειώθηκε στην περιοχή Ban Bueng του Chonburi, χθες, 19 Αυγούστου. Τα τέσσερα εμπλεκόμενα οχήματα αποτελούνταν από ένα μπρούτζινο φορτηγό Isuzu, ένα λευκό σεντάν Nissan Almera, ένα άλλο μπρούτζινο φορτηγό Isuzu και ένα κόκκινο ποδήλατο Yamaha Fino.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το πιο άτυχο θύμα ήταν ένας 62χρονος άνδρας ονόματι Saen Jiddeengam, ο οποίος οδηγούσε ένα μηχανάκι και τον είχε χτυπήσει το λευκό σεντάν Nissan. Οι διασώστες του Songserm Seeratham διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο, αφού απελευθέρωσαν το σώμα του κάτω από το αυτοκίνητο.

Η Thanita Wongta, η 35χρονη οδηγός σεντάν της Nissan, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οδηγούσε πίσω από τη Saen όταν ο Saen έπεσε με το ποδήλατό του σε ένα αυτοκίνητο μπροστά του. Ξαφνιασμένη, η Thanita δήλωσε ότι φρέναρε το σεντάν της ακριβώς εγκαίρως πριν σκάσει τον Saen που ανατράπηκε, αλλά ένα άλλο φορτηγό πίσω της έπεσε πάνω της και έσπρωξε το sedan της προς τα εμπρός, συνθλίβοντας τον Saen μέχρι θανάτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο Ong-art Sataworn, ο οδηγός φορτηγού που έπεσε στο σεντάν της Nissan από πίσω, είπε ότι παρέδιδε ένα φορτηγό με λαχανικά και ήδη προσπάθησε να φρενάρει αλλά απέτυχε, καθώς το φορτίο του ήταν πολύ βαρύ.

Μέχρι στιγμής, η σορός του 62χρονου θύματος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να περιμένει τους συγγενείς του ενώ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα ερευνηθούν από την αστυνομία. Εκτός από τον Saen, κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το δυστύχημα δεν τραυματίστηκε.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.