Η μητέρα καλεί τους αξιωματούχους της Πατάγια για να συλλάβουν τον 35χρονο γιο της τοξικομανή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Η μητέρα ενός 35χρονου γιου τοξικομανή κάλεσε τους αξιωματούχους της Πατάγια να συλλάβουν τον γιο της και να τον βάλουν σε αποκατάσταση, αφού ο γιος της έκανε μανία και κατέστρεψε περιουσίες.

Ο Wisitsak Wongvorachat, ένας υπάλληλος της Pattaya από το Τμήμα Θεραπείας Τοξικομανίας στην Πατάγια, και πολλοί κοινωνικοί λειτουργοί πήγαν σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung σήμερα, 18 Αυγούστου, αφού τους ζήτησε μια απελπισμένη μητέρα να συλλάβει τον γιο της ναρκομανή και να τον βάλει. στην αποκατάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Οι υπάλληλοι έφτασαν για να διαπιστώσουν ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν κομματιασμένη και πολλά άλλα κατεστραμμένα ακίνητα. Ο 35χρονος γιος Kraisri ανακαλύφθηκε να κοιμάται σε ένα παλιό στρώμα αφού προκάλεσε όλεθρο στο σπίτι, έτσι οι υπάλληλοι τον έθεσαν ειρηνικά υπό κράτηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Banglamung για περαιτέρω ιατρικές διαδικασίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Η μητέρα, Jeam, της οποίας το πραγματικό όνομα δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, είπε ότι ο γιος της ήταν ψυχικά ασταθής επειδή κάποτε ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Στη συνέχεια, ο γιος έλαβε απεξάρτηση από τα ναρκωτικά, αλλά την παρέλειψε για πολύ καιρό, με αποτέλεσμα τα συμπτώματά του να επιδεινωθούν. Η μητέρα πρόσθεσε ότι ο γιος της ήταν επίσης επιθετικός και μια φορά προσπάθησε να τη χτυπήσει, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Ο Wisitsak, ο οποίος ήρθε για να βοηθήσει τη μητέρα, είπε ότι ο γιος της έπρεπε ακόμα να περάσει από μια ιατρική διαδικασία για να εξακριβωθεί εάν η έξαρσή του οφείλεται στα ναρκωτικά ή στην ψυχική του διαταραχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.