Δύο άνδρες σε μια μοτοσυκλέτα ληστεύουν 5,000 μπατ από βενζινάδικο στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Ban Bueng, Chonburi —

Δύο άνδρες με μοτοσικλέτα φορώντας κράνη ολόσωμα λήστεψαν 5,000 μπατ από ένα βενζινάδικο στο Τσονμπούρι και τράπηκαν σε φυγή.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Ekachai Pakwat, επικεφαλής ερευνητής του αστυνομικού σταθμού Ban Bueng, ενημερώθηκε για μια ληστεία σε ένα βενζινάδικο σήμερα, 17 Αυγούστου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Ο αξιωματικός έφτασε σε ένα βενζινάδικο στην υποσυνοικία Ban Bueng του Chonburi γύρω στις 5.30 π.μ. και ρώτησε τον Βιρμανό υπάλληλο αντλίας για το περιστατικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο μαυροφορεμένοι άνδρες που φορούσαν ολόσωμα κράνη πάνω σε ποδήλατο τραβήχτηκαν δίπλα του. Στη συνέχεια, ο άνδρας στο πίσω μέρος κατέβηκε και τον ανάγκασε να ανοίξει ένα κουτί ταμείου ενώ τον έσερνε από το πουκάμισό του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Ευτυχώς, ο άγνωστος συνοδός είπε ότι μπορούσε να ελευθερωθεί από τη λαβή του υπόπτου και να τραπεί σε φυγή, αλλά οι δύο ύποπτοι μπορούσαν να πάρουν χρήματα αξίας 5,000 έως 6,000 μπατ και να τραπούν σε φυγή. Ο συνοδός είπε στον αξιωματικό Ekachai ότι ήταν πολύ τυχερός καθώς οι ύποπτοι δεν φαινόταν να έχουν όπλο.

Ο επικεφαλής ανακριτής είπε ότι θα εντοπίσει τους υπόπτους από τη μοτοσικλέτα τους καθώς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και ήλπιζε ότι η υπόθεση θα μπορούσε να κλείσει σύντομα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.