18χρονος Βιρμανός εργάτης σε εργοστάσιο σκοτώνεται σε τραγικό δυστύχημα με μηχανή στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Phan Thong, Chonburi —

Ένας 18χρονος Βιρμανός εργάτης σε εργοστάσιο κόλλησε το κεφάλι του σε μια μηχανή που δούλευε και στραγγαλίστηκε τραγικά μέχρι θανάτου.

Το φρικτό και τραγικό περιστατικό συνέβη στο εργοστάσιο της Print and Pack Company στην περιοχή Phan Thong, Chonburi, χθες, 15 Αυγούστου. Ο Βιρμανός θύμα Tat Mud, 18 ετών, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν για αυτήν την εταιρεία συσκευασίας χαρτιού, κόλλησε κατά λάθος το κεφάλι του σε μια μεγάλη, λειτουργική μηχανή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Οι υπηρεσίες διάσωσης από το Ίδρυμα Chaturatham Prateep Phan Thong προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το νεαρό θύμα αλλά απέτυχαν λόγω του μεγέθους του μηχανήματος, οπότε έπρεπε να περιμένουν έναν ειδικό. Μία ώρα αργότερα, το θύμα τελικά απελευθερώθηκε, αλλά είχε ήδη πεθάνει από τα σοβαρά τραύματά του στο κεφάλι.

Ο συνάδελφος του θύματος, το όνομα του οποίου αποκρύφθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, είπε στους αστυνομικούς του Phan Thong ότι το θύμα έβαζε χαρτί στο μηχάνημα και μπορεί να σκόνταψε πάνω από κάτι. Είπε ότι δεν είδε όλο το περιστατικό γιατί βγήκε έξω.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με την αστυνομία του Phan Thong, θα εξετάσουν τις κάμερες CCTV μέσα στο εργοστάσιο για να απαγγείλουν πιθανώς κατηγορίες εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας εάν μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε από την απερισκεψία του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι το συμβάν θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα τραγικό ατύχημα και θα εξετάσει το βίντεο για να το διαπιστώσει.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.