Η Πατάγια θα φιλοξενήσει αθλητική εκδήλωση της Ολυμπιακής Ημέρας στις 10 Σεπτεμβρίου

Τσονμπούρι -

Ο δήμαρχος της Pattaya Poramese Ngampiches πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου για να δώσει μια ενημέρωση σχετικά με την επερχόμενη αθλητική εκδήλωση της Ολυμπιακής Ημέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Central Pattaya στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Πόλη της Πατάγια έχει ανατεθεί από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ταϊλάνδης να φιλοξενήσει την αθλητική εκδήλωση της Ολυμπιακής Ημέρας του 2022 στις 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το Poramese, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει διάφορα είδη αθλημάτων όπως τρέξιμο, περπάτημα αγώνων, τζετ σκι, πυγμαχία, ιστιοσανίδα κ.λπ.

Θα υπάρξει επίσης μια μίνι συναυλία για την προώθηση και την εκπαίδευση του κόσμου σχετικά με τη διατήρηση του περιβάλλοντος με δύο διάσημους τραγουδιστές «Τόνο» και «Νίχα» να υπηρετούν ως κύριοι εκπαιδευτές. Η Poramese ενθάρρυνε επίσης όλους όσους σχεδίαζαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση να φέρουν το δικό τους μπουκάλι νερό ή να βοηθήσουν στη συλλογή των σκουπιδιών κατά μήκος της διαδρομής τρεξίματος για τη μείωση των απορριμμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι η αθλητική εκδήλωση της Ολυμπιακής Ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Central Pattaya στις 10 Σεπτεμβρίου. Για όσους θέλουν να σώσουν το περιβάλλον, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε Ολυμπιακή Ημέρα Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.