Μοσχαράκι ελέφαντα βρέθηκε νεκρό στη λίμνη φάρμας στο Chachoengsao σήμερα το πρωί, που εικάζεται ότι πνίγηκε χθες το βράδυ

Chachoengsao -

Ένα άγριο μοσχάρι ελέφαντα βρέθηκε νεκρό σε μια λίμνη τοπικής φάρμας στην περιοχή Tha Takiab του Chachoengsao τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, ο οποίος εικάζεται ότι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με το κοπάδι του το βράδυ της Κυριακής.

Ο αρχηγός της περιοχής Thakiab Rasmin Pruksathorn μαζί με αξιωματικούς προστασίας της άγριας ζωής έφτασαν στο σημείο σήμερα το πρωί αφού ειδοποιήθηκαν από έναν ντόπιο χωρικό για το σώμα ενός μωρού ελέφαντα που επέπλεε στη λίμνη της φάρμας τους.

ชาวบ้านพาชี้จุดลูกช้างตกน้ำ

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας Kraisorn Dusadee, 47 ετών, είπε στους αξιωματούχους ότι οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν δεκάδες ελέφαντες να έρχονται για να κολυμπήσουν στη λίμνη, αλλά όλοι φοβήθηκαν να βγουν έξω και να γίνουν μάρτυρες του συμβάντος. Περίμεναν μέχρι το πρωί και ανακάλυψαν το μοσχάρι να επιπλέει στο νερό.

Σύμφωνα με την αρχική εξέταση, το αρσενικό μοσχάρι ήταν ηλικίας περίπου 6 έως 7 μηνών και αναμενόταν να πατηθεί κατά λάθος από τους άλλους ελέφαντες και τελικά να πνιγεί. Το σώμα θα παραδοθεί για νεκροψία στο καταφύγιο άγριας ζωής Khao Ang Rue Nai στο επόμενο βήμα.

Φωτογραφία: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.