Χιλιάδες τουρίστες και υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης συμμετέχουν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani

Surat Thani -

  Χιλιάδες τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani και ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε ακόμη και το πάρτι.

Περισσότεροι από 10,000 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν στο Full Moon Party την Παρασκευή το βράδυ (12 Αυγούστου). Τουρίστες ταξίδευαν από την προβλήτα Baan Bang Rak στην υποπεριφέρεια Bor Pud, στην περιοχή Koh Samui για το πάρτι της Πανσέληνου όλη τη νύχτα. Οι αξιωματούχοι των πεζοναυτών επιθεώρησαν την προβλήτα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και να αποτρέψουν τυχόν υπερβολικές τιμές για τα ταχύπλοα σκάφη.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn και οι αρμόδιοι τουριστικοί υπάλληλοι του Surat Thani επισκέφτηκαν και υποδέχθηκαν τουρίστες στο πάρτι της Πανσέληνου.

Ο κ. Sumet Meepat, χειριστής ταχύπλοων σκαφών, είπε στο TPN, «Περισσότεροι τουρίστες έρχονται στο πάρτι της Πανσέληνου μετά το άνοιγμα της χώρας. Συμφωνήσαμε σε πρόταση για παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης έως τις 4:00 π.μ. που μπορεί να στηρίξει την οικονομία και να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα».

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού ετοιμάζεται να προτείνει την παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης από τις 2:00 τα ξημερώματα. έως τις 4:00 π.μ. να είναι σύμφωνη με την τουριστική συμπεριφορά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/