Το Surat Thani υποδέχεται περισσότερους από 57,000 Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες κατά τη διάρκεια του τριήμερου Σαββατοκύριακου

Surat Thani -

Το Surat Thani υποδέχτηκε περισσότερους από 57,000 τουρίστες κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου Σαββατοκύριακου από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου, ανέφερε η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) την Κυριακή 14 Αυγούστου.

Ο Nanthawan Siripokphat, διευθυντής του γραφείου Surat Thani της TAT, αποκάλυψε ότι υπάρχουν περίπου 57,243 άτομα που ταξιδεύουν στην επαρχία, 32,604 ήταν Ταϊλανδοί και 24,639 ήταν αλλοδαποί.

Το μέσο ποσοστό κρατήσεων ξενοδοχείων είναι 54.39 τοις εκατό με μέσο όρο 3 ημέρες. Η TAT ανέμενε ότι τα συνολικά έσοδα από τις δαπάνες των τουριστών θα ήταν περίπου 455.84 εκατομμύρια μπατ από τη μέση δαπάνη των 3,100.43 μπατ την ημέρα – 2,507.28 μπατ ανά Ταϊλανδό τουρίστα και 3,695.99 μπατ ανά ξένο.

Ο Nanthawan πρόσθεσε ότι ο λόγος για τον οποίο κάθε τουριστικό αξιοθέατο ήταν πολύβουο οφείλεται στον καλό καιρό.

«Η θάλασσα είναι όμορφη πρόσφατα και αξίζει να την επισκεφτείτε, ειδικά και στα τρία δημοφιλή νησιά. Το Koh Phangan έκανε ένα πάρτι με πανσέληνο, το Koh Samui είχε έναν διαγωνισμό μονοπατιών και το Koh Tao είχε πολλούς τουρίστες κατάδυσης. Πολλά τουριστικά αξιοθέατα στην ηπειρωτική χώρα, όπως τα δάση, τα νερά και το φράγμα Ratchaprapa ήταν επίσης απασχολημένα αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.