Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διέταξε επείγουσα βοήθεια για τα θύματα των πλημμυρών σε 11 βόρειες και βορειοανατολικές επαρχίες

ΦΩΤΟ: Naewna

Βόρεια/Βορειοανατολική Ταϊλάνδη –

Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha διέταξε επείγουσα βοήθεια και ανάκαμψη της περιοχής μετά τις ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν 11 επαρχίες, που προκλήθηκαν από την τροπική κατάθλιψη «Mulan» την Παρασκευή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana είπε στον Τύπο την Κυριακή, 14 Αυγούστου, ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στις αρμόδιες αρχές να παρακολουθήσουν τον αντίκτυπο της καταιγίδας Mulan που προκάλεσε πλημμύρες σε 11 επαρχίες, 30 περιφέρειες, 77 υποπεριοχές και 410 χωριά, ειδικά στην βόρεια και βορειοανατολικά.

Οι τοπικές αρχές, ο στρατός και οι σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες έλαβαν εντολή να παράσχουν βοήθεια για να ανακουφίσουν τους κατοίκους που υπέφεραν από τις πλημμύρες, ειδικά εκείνους που ζουν σε περιοχές που είναι δυσπρόσιτες και εκείνους που χρειάζονται ειδική βοήθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

«Συνιστάται στους ανθρώπους που ζουν στις περιοχές κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ, ιδιαίτερα στο Loei, Nong Khai, Nakhon Phanom, Mukdahan και Ubon Ratchathani, να παρακολουθούν στενά την κατάσταση των υδάτων καθώς η στάθμη του νερού είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται κατά τις 14-18 Αυγούστου. , σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Υδάτινων Πόρων», πρόσθεσε ο Thanakorn.

Από την Κυριακή, το Τμήμα Μετεωρολογίας ανέφερε ότι ενδέχεται να σημειωθούν καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα και πιθανές μεμονωμένες έντονες βροχές στις βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές λόγω του ασθενούς νοτιοδυτικού μουσώνα που επικρατεί στη Θάλασσα Ανταμάν και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Ο ασθενής άνεμος και τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν και στον Κόλπο είναι περίπου 1 μέτρο ύψος και πάνω από 1 μέτρο σε καταιγίδες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.