Το σώμα του οδηγού φέρεται να ξεχάστηκε μέσα στο ναυάγιο αυτοκινήτου από διασώστες στον αυτοκινητόδρομο της Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Σρι Ράτσα —

Οι διασώστες στον αυτοκινητόδρομο της Σρι Ράτσα που ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο ατύχημα φέρεται να ξέχασαν το σώμα ενός θύματος μέσα στο ναυάγιο του αυτοκινήτου για 12 ώρες προτού βρεθούν από αστυνομικούς.

Η αστυνομία της εθνικής οδού κάλεσε την Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης Sawang Prateep για να περισυλλέξει το σώμα ενός θύματος αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, το οποίο, όπως είπε, ξεχάστηκε μέσα σε ένα ναυάγιο αυτοκινήτου από διασώστες στον αυτοκινητόδρομο της Σρι Ράτσα χθες, 9 Αυγούστου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Το πτώμα ανήκε στον Pattarachai Attaporn, έναν άνδρα οδηγό που έχασε τη ζωή του όταν το σεντάν White Nissan του ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο 7 με κατεύθυνση προς την Πατάγια. Εκείνη τη στιγμή, οι διασώστες που ανταποκρίθηκαν στο ατύχημα και μετέφεραν το αυτοκίνητο στον Σταθμό Περιπολίας του Khao Kheow High Way φέρεται να προέρχονταν από το γραφείο του αυτοκινητόδρομου της Σρι Ράτσα.

Ένας άγνωστος αστυνομικός του αυτοκινητόδρομου που συνάντησε το πτώμα είπε ότι βρήκε το πτώμα στη θέση του οδηγού, έτσι κάλεσε τους διασώστες του Sawang Prateep για να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Laem Chabang. Είπε επίσης ότι οι διασώστες του αυτοκινητόδρομου της Σρι Ράτσα δεν ανέφεραν τίποτα για το πτώμα και απλώς άφησαν το ναυάγιο του αυτοκινήτου στο σταθμό του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Ο Teeraphong Supaya, ο διασώστης που ήρθε για να περισυλλέξει το πτώμα, είπε ότι το θύμα πιθανότατα εγκαταλείφθηκε στο αυτοκίνητο για 12 ώρες. Δεν ήταν σίγουρος ποιος ή αν κάποιος θα λογοδοτούσε επειδή άφησε το σώμα στο όχημα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.