13 Καμποτζιανοί εργάτες τραυματίστηκαν σε τεράστιο καβγά στο πάρτι γενεθλίων του μωρού στην επαρχία Ραγιόνγκ

επαρχία Rayong -

  Δεκατρείς εργάτες της αλιείας της Καμπότζης τραυματίστηκαν μετά από έναν τεράστιο καυγά που ξέσπασε σε ένα πάρτι γενεθλίων/επετείου ενός παιδιού 3 μηνών στην επαρχία Ραγιόνγκ.

Ομάδα αστυνομικών από το αστυνομικό τμήμα Muang Rayong έσπευσε να σταματήσει μια μαζική συμπλοκή που ξέσπασε στην περιοχή Mueang της επαρχίας Rayong λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, 9 Αυγούστου.

Η σκηνή του περιστατικού ήταν γεμάτη καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια και σπασμένα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών μετά τη διαμάχη που μόλις σταμάτησε, αφήνοντας δεκατρείς εργάτες της αλιείας της Καμπότζης τραυματίες με τραύματα από μαχαίρι και γκρίνια σε μια οδυνηρή χορωδία. Δύο από αυτούς υπέστησαν σοβαρά τραύματα και λιποθύμησαν αφού καρφώθηκαν με μαχαίρια στην πλάτη. Αρχικά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Rayong και στο Chularat Rayong Hospital για ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με αναφορές, ο μαζικός καβγάς σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων/επετείου για τον 3 μηνών γιο ενός Καμποτζιανού εργάτη, τον οποίο γιόρταζαν ως γενέθλια στο τρίμηνο, κάτι που είναι προφανώς μια τοπική πολιτιστική παράδοση. Πολλοί Καμποτζιανοί εργάτες σταμάτησαν για να φάνε και να πιουν σε περίπου δέκα τραπέζια. Τα ηχεία έβγαζαν μουσική μέχρι που μια ομάδα φέρεται να μεθύσε και άρχισε να τσακώνεται με μια άλλη. Το ακριβές ζήτημα που ξεκίνησε τον αγώνα ήταν ασαφές.

Κάποιοι εργάτες έφυγαν ακόμη και από το πάρτι για να αρπάξουν μαχαίρια και επέστρεψαν για να συνεχίσουν τον καυγά, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο δεκατρία ατόμων και χάλασε τα γενέθλια του παιδιού. Δεν είναι σαφές, σημειώνει το The Pattaya News, γιατί ένα παιδί τριών μηνών θα χρειαζόταν τεράστια γενέθλια με δεκάδες άτομα να γιορτάζουν με ποτό πολύ μετά τα μεσάνυχτα. Το παιδί δεν τραυματίστηκε.

Όλοι οι τραυματίες εργαζόμενοι παραμένουν στα νοσοκομεία, μέχρι την ώρα του Τύπου. Πολ. Ο συνταγματάρχης Apichanan Wattanawarangkun, Αρχηγός της αστυνομίας του αστυνομικού τμήματος Mueang Rayong, είπε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα ερευνηθούν εντατικά μόλις αναρρώσουν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.