Δύο πτώματα που βρέθηκαν στο Nakhon Ratchasima ταυτοποιούνται επίσημα ως Βιετναμέζοι και Νιγηριανοί, αναφέρει η αστυνομία της Ταϊλάνδης

Nakhon Ratchasima -

Δύο πτώματα που βρέθηκαν θαμμένα σε δασική περιοχή στην περιοχή Chok Chai της Nakhon Ratchasima την περασμένη εβδομάδα αναγνωρίστηκαν επίσημα ως μια Βιετναμέζα και ένας Νιγηριανός άνδρας, επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Nakhon Ratchasima, οι δύο επιβεβαιώθηκαν ως Nguyen Thi Van για τη Βιετναμέζα και Anabon Chka Hen για τον Νιγηριανό άνδρα. Ακολούθησε η ταυτοποίηση των θυμάτων οδηγεί από τον αύξοντα αριθμό των εμφυτευμάτων στήθους σιλικόνης της γυναίκας και τα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα.

ชายชาวไนจีเรีย ผู้เสียชีวิต หญิงชาวเวียดนาม ผู้เสียชีวิต

Η έρευνα αποκάλυψε ότι η σιλικόνη πωλήθηκε στο Βιετνάμ. Στη συνέχεια, η αστυνομία συντονίστηκε με την πρεσβεία του Βιετνάμ στην Μπανγκόκ για να βοηθήσει στην εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων της γυναίκας προτού τα αποτελέσματα αποκαλύψουν την ταυτότητα της 33χρονης Βιετναμέζας.

Εξετάστηκαν επίσης τα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα και τα αποτελέσματα ταίριαξαν με το σώμα ενός 38χρονου Νιγηριανού ονόματι Anabon Chka Hen. Η αστυνομία πίστευε ότι τέτοιες κρίσιμες πληροφορίες θα οδηγήσουν την ομάδα έρευνας να βρει περισσότερα στοιχεία και να εντοπίσει τον δολοφόνο.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.