Ο οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να υπέφερε από ξαφνικό πόνο στο στήθος, συντρίβεται στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Ένας 25χρονος οδηγός φέρεται να υπέφερε από ξαφνικό πόνο στο στήθος και να χάσει τις αισθήσεις του έπεσε σε φράγμα δρόμου στο Chonburi.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Phanthong-Bankao στις 3:30 π.μ. της 30ης Ιουλίου στην υποσυνοικία Phan Thong. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαύρο Toyota Fortuner μπλόκαρε σε ένα φράγμα του δρόμου, ενώ ο οδηγός είχε κολλήσει στο ναυάγιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο οδηγός αναγνωρίστηκε αργότερα ως Tinnapop Tanwarat, 25 ετών. Ανέκτησε τις αισθήσεις του αφού τον έβγαλαν από το ναυάγιο με μερικά μη απειλητικά τραύματα και είπε στους διασώστες ότι ξαφνικά ένιωσε οξύ πόνο στο στήθος και όλα σκοτεινιάστηκαν.

Ωστόσο, ο Tinnapop λιποθύμησε ξανά και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Phan Thong για άμεση φροντίδα. Η μοτοσικλετιστής που είδε το ατύχημα είπε ότι είδε το αυτοκίνητο του άνδρα να χτυπά ξαφνικά σε ένα φράγμα του δρόμου χωρίς λόγο και έτσι αποφάσισε να καλέσει σε βοήθεια.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο οδηγός εξακολουθεί να αναρρώνει στο νοσοκομείο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.