Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια φέρεται να απογοητεύτηκε από την αναβολή της ολοκλήρωσης των οδικών έργων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Η ολοκλήρωση πολλών συνεχιζόμενων οδικών έργων γύρω από την Πατάγια φέρεται να έχει αναβληθεί λόγω της έλλειψης εργαζομένων που επλήγησαν από το προηγούμενο κύμα του Covid-19, αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος της Πατάγια.

Ο Manoch Nongyai, αντιδήμαρχος της Pattaya, φέρεται να απογοητεύτηκε αφού έμαθε ότι πολλά οδικά έργα στην Pattaya, όπως αυτά στη διασταύρωση Moom Aroi και Pattaya Third Road, έπρεπε να καθυστερήσουν από την ημερομηνία ολοκλήρωσης που ορίστηκε για τα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο Manoch φέρεται να παραδέχτηκε ότι λυπόταν πραγματικά που οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τα έργα στην ώρα τους. Επίσης, δήλωσε ότι βρισκόταν σε αδιέξοδο επειδή η πόλη Pattaya δεν μπορούσε δικαίως να βιάσει τους εργολάβους λόγω του γεγονότος ότι ήταν θύματα των ελλείψεων εργατικού δυναμικού που προκλήθηκαν από το τελευταίο κύμα της επιδημίας Covid-19 το 2021, προβλήματα για τα οποία η κυβέρνηση είχε χορηγήσει απαλλαγή από την τιμωρία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

«Αυτά τα έργα είναι επιτακτικά γιατί μόλις ολοκληρωθούν θα διορθώσουν αμέσως προβλήματα πλημμύρας σε πολλές περιοχές, όπως στο Pacific City Home και στην παραλία Pattaya», δήλωσε ο αντιδήμαρχος. Ωστόσο, υποσχέθηκε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διαπραγματευτεί όμορφα με τους εργολάβους. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης φέρεται να έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.