Η αστυνομία κυνηγά άλλους φερόμενους πυροβολητές που συμμετείχαν σε καυγά σε χώρο διασκέδασης Ubon Ratchathani χθες το βράδυ, σκοτώνοντας δύο άτομα

Ubon Ratchathani –

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, συμμετείχε στην έρευνα για πυροβολισμό κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε χώρο διασκέδασης στην περιοχή Mueng του Ubon Ratchathani χθες το βράδυ, 3 Αυγούστου.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν στη σύγκρουση δύο ομάδων φερόμενων σεκιούριτι δύο χώρων διασκέδασης γύρω στις 11:50. την Τετάρτη.

Τρεις στους 10 αναγνωρίσιμους φερόμενους πυροβολητές συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα από σήμερα το απόγευμα, δήλωσε στο Associated Press ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Suwat Chaengyodsuk.

Κατά τη σύλληψη βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος πυροβόλων όπλων. Εν τω μεταξύ, οι αρχές θα συνεχίσουν την έρευνα για να κυνηγήσουν τους υπόλοιπους επτά φερόμενους ως πυροβολητές.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.