Ανώτερη βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης συμμετέχει στην έρευνα για άγνωστα πτώματα που σκοτώθηκαν και θάφτηκαν στο Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima -

  Η Ανώτερη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, συμμετείχε στην έρευνα για άγνωστα πτώματα που βρέθηκαν θαμμένα σε δημόσιο δάσος στην περιοχή Chokchai της Nakhon Ratchasima την περασμένη Πέμπτη, 28 Ιουλίου.

Ο στρατηγός Suchart Theerasawat, Αναπληρωτής Γενικός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, οδήγησε τους αξιωματούχους της εθνικής αστυνομίας στη βορειοανατολική επαρχία χθες για να παρακολουθήσουν η διερεύνηση δύο ανδρικών και γυναικείων σωμάτων.

Μετά από μια τρίωρη συνάντηση, ο αναπληρωτής αρχηγός αποκάλυψε τους αγώνες της έρευνας, καθώς η αστυνομία δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον νεκρό, επειδή τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος είχαν διαταραχθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ταυτότητες για την επαλήθευση των σορών καταστράφηκαν, αφήνοντας ανεπαρκή στοιχεία. Ωστόσο, μια ομάδα ειδικών συλλεκτών αποδεικτικών στοιχείων θα αναπτυχθεί με πιο προηγμένο εξοπλισμό για τη συλλογή περισσότερων πιθανών αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Suchart συνέχισε: «Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα οι δυο τους να είναι ξένοι, ειδικά το ανδρικό σώμα που έχει πολύ διαφορετική δομή σώματος από τους Ταϊλανδούς. Επικοινωνούμε με ξένες πρεσβείες για να περάσουμε από τις βάσεις δεδομένων τους για να δούμε αν υπάρχουν αναφορές για αγνοούμενους αλλοδαπούς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί πρόοδος στους αρμόδιους αξιωματούχους».

«Τα μέρη από κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο συλλέχθηκαν και μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε το μέγεθος και τον τύπο του πυροβόλου όπλου. Ωστόσο, ο προσδιορισμένος τύπος όπλου ανήκει σε μεγάλο αριθμό ατόμων, επομένως μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τη διερεύνηση. Όσον αφορά τα τατουάζ στο γυναικείο σώμα, ρωτήσαμε το Thai Tattoo Artist Association σχετικά με το μοτίβο του αλλά κανείς δεν μας έδωσε σχετικές πληροφορίες. Επί του παρόντος, η αστυνομία συνεργάζεται με ξένες υπηρεσίες για να βοηθήσει στην εξέταση του τατουάζ επίσης».

Η αστυνομία συνέχισε ότι το πιο σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να είναι το πιο χρήσιμο για την αναγνώριση των σορών ήταν τα στήθη σιλικόνης στο γυναικείο σώμα. Σύμφωνα με την αρχική έρευνα από τον αύξοντα αριθμό τους, οι σιλικόνες κατασκευάζονταν από εταιρεία σε ξένη χώρα και πωλούνταν από εταιρεία αντιπροσώπου της Ταϊλάνδης. Αλλά από τον έλεγχο του αντιπροσώπου, οι αύξοντες αριθμοί των σιλικονών δεν πουλήθηκαν στη χώρα.

«Η αστυνομία επικοινωνεί τώρα με την ξένη εταιρεία για να εντοπίσει τον έμπορο της εταιρείας πριν μπορέσει να αναγνωρίσει το πτώμα. Αλλά θα πάρει λίγο χρόνο», πρόσθεσε ο αναπληρωτής επικεφαλής.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.