Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από ανατροπή μίνι βαν που κατευθυνόταν προς ναούς στο Khon Kaen, ο οδηγός επέζησε και πιστεύεται ότι αποκοιμήθηκε

Khon Kaen, βορειοανατολικά –

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός 9χρονου κοριτσιού που επέζησε από το αρχικό ατύχημα, αλλά αργότερα πέθανε σε νοσοκομείο όταν ένα μίνι βαν που κατευθυνόταν προς ναούς ανατράπηκε στο Khon Kaen.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί (30 Ιουλίου).th) στην παράκαμψη Khon Kaen – Kalasin απέναντι από τον ναό Thug Settee στην υποπεριοχή Phra Lab, περιοχή Mueang.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μίνι βαν εκτός δρόμου στην τάφρο. Οκτώ άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα εννιάχρονο κορίτσι. Το βαν μετέφερε όλες τις γυναίκες επιβάτες.

Ο οδηγός, ο οποίος επέζησε με ελαφρά τραύματα και το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, είπε ότι υπήρχαν συνολικά εννέα επιβάτες που κατευθύνονταν σε ένα λαό στο Chaiyaphum.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πίστεψε ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του οδηγού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.