ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξακολουθεί να προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα πτώματα στη δολοφονία Nakhon Ratchasima, ο άνδρας ήταν αλλοδαπός

Corat:

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξακολουθεί να προσπαθεί να ταυτοποιήσει δύο πτώματα ενός άνδρα αλλοδαπού και μιας γυναίκας Ασιάτισσας, που τώρα πιστεύεται ότι είναι Ταϊλανδή, από την επέμβαση στο στήθος της από σιλικόνη και τα τατουάζ σε μια δολοφονία Nakhon Ratchasima.

Τέσσερις προηγούμενες ιστορίες:

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέχισε την έρευνά της για την υπόθεση της δολοφονίας και της ταφής δύο σορών ενός άνδρα και μιας γυναίκας που ανακαλύφθηκαν σε δημόσιο δάσος στην περιοχή Chokchai της Nakhon Ratchasima στις 28 Ιουλίου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Chokchai, καπετάνιος Boonprod Prasertsak, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Η γυναίκα έχει ένα τατουάζ στέμμα με ένα μπλε διαμάντι στη μέση στο ισχίο της, ένα τατουάζ λουλούδι στον δεξιό καρπό τηςΓκανέσα και ιαπωνική γάτα τατουάζ στα πόδια της."

«Το γυναικείο σώμα είχε επίσης χειρουργική επέμβαση στήθους σιλικόνης. Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τη χειρουργική κλινική που χρησιμοποιείται με βάση το εμπορικό σήμα.» Προστέθηκε ο Boonprod.

«Η αυτοψία του ανδρικού σώματος απέδειξε ότι δεν ήταν Ασιάτης. Είχε σγουρά μαλλιά. Ψάχνουμε οικογένειες για να δούμε αν υπάρχουν αναφορές για αγνοούμενο ή ίσως αγνοούμενο γαμπρό». δήλωσε ο Boonprod.

Ο στρατηγός Suchart Teerasawat, αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Η αυτοψία του γυναικείου σώματος την ταυτοποίησε ως Ταϊλανδή. Επιπλέον, υπάρχει αναφορά ότι μια γυναίκα είδε ένα μίνι βαν να μπαίνει στην περιοχή πριν βρεθούν τα πτώματα. Ωστόσο, αυτό το κομμάτι εξακολουθούμε να ερευνούμε για να δούμε αν υπήρχε ένα μίνι βαν όπως είπε η γυναίκα και αν το μίνι βαν σχετίζεται με τα σώματα».

Το TPN θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία καθώς παρέχονται περισσότερες πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.